Demonoid???

Απάντηση: Re: Demonoid???

Ναι, έχετε την εντύπωση ότι εγώ θα είμαι έξω...

Εσύ έχεις πιάσει φιλίες με τον ISP σου (βλέπε Τατιάνα), θα την γλυτώσεις και κάνας ογδοντάχρονος θα βρεθεί στην θέση σου χωρίς να ξέρει τι είναι το νταουνλόαντ (όπως το λέει και ο θείος μου):BDGBGDB55::grinning-smiley-043

Ε, δεν πειράζει, ο 80χρονος μπορεί και να μην καταλάβει καν ότι είναι μέσα (βλ. άνοια).

Ενώ εγώ, κρίμα δεν είναι να φάω τα νιάτα μου για λίγα... ντάουνλόαντ; :jester:

Ε, δεν πειράζει, ο 80χρονος μπορεί και να μην καταλάβει καν ότι είναι μέσα (βλ. άνοια).

Ενώ εγώ, κρίμα δεν είναι να φάω τα νιάτα μου για λίγα... ντάουνλόαντ; :jester:

Εμένα δεν με ξέρετε έτσι???μιλημένα, ξηγημένα!!!-bye--bye-

Καιρός να σηκώσω κανα linux proxy!!!:grinning-smiley-043

Eπειδη μολις γραφτηκα μετα απο προσκληση του Αρη, τον οποιο και ευχαριστω, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν free torrents στο site και πως τα βρισκουμε?

Eπειδη μολις γραφτηκα μετα απο προσκληση του Αρη, τον οποιο και ευχαριστω, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν free torrents στο site και πως τα βρισκουμε?

Αυτά που έχουν δίπλα τους την ένδειξη (external) μπορείς να τα κατεβάζεις χωρίς να χρεώνεις το ratio σου... Βέβαια δεν παίρνεις και τίποτα + στο ratio σου αν κάνεις seeding σε ένα external torrent.

Όταν ξανανοίξει θα στείλω και τα υπόλοιπα invites, προς το παρόν:
"Maintenance

We are currently performing the daily site maintenance.
We'll be back soon"

Ρε παιδιά το είχα ανενεργό καιρό τώρα, ύστερα από το "αιφνίδιο", κλείσιμο, δεν νομίζω ότι έχει πια τις εξαιρετικές ταχύτητες που είχε, τρόμαξα να βρώ τους κωδικούς μιας και είχα αλλάξει ISP.

για την ταχύτητα, λόγω του μακρόχρονου κλεισίματος τα παλιά torrent δεν seedάρονται αρκετά επειδή πολλοί χρήστες δεν έχουν ακόμα ξαναμπεί ή δεν έχουν πια τα torrent για να seedάρουν

Πιστεύω ότι προοδευτικά θα ξαναπιάσει μεγάλες ταχύτητες

Last edited:
Εγώ που κατέβασα κάτι έπιασα πολύ καλές ταχύτητες... Ειδικά στα νέα torrents γίνεται χαμός...

Τα παλιά άλλωστε πάνε αρκετούς μήνες πίσω και δε νομίζω να βρεθούν πολλοί seeders...

Πιστεύω, ύστερα από τους προλαλλάσαντες, ότι είναι θέμα πια χρόνου να "πιάσει", τελικά την αξιοπιστία και την ταχύτητα που είχε πριν.

Αν περισσεύει κάποιο invite θα σας ήμουν υπόχρεος!:fahne90: