Δεν ανοιγουν οι εφαρμογες σε iphone 4

fleaman

New member
14 November 2012
78
Οραν κλεισω και ξανανοιξω το iphone 4 δεν ανοιγουν οι εφαρμογες μου!πανε να ανοιξουν κ αμεσωσ με πετανε πισω!το προβλημα εμφανιστηκε απο τοτε που εβαλα ios 5 οπου και το κανε καθε φορα και τωρα με το ios 6 μου το κανει τις μισες φορες!εχω κανει restore και δεν εφτιαξε!το θεμα λυνεται με hard reset στιγμιαια..ειναι πολυ ενοχλητικο ομωσ να το κανω παντα οποτε συμβαινει!ριχτε καμια ιδεα με βασανιζει 1 χρονο αυτο το προβλημα!

Οι εφαρμογές που σου συμβαίνει αυτό είναι ασύμβατες σε 5 και ακόμη περισσότερο σε 6. Θα πρέπει να τις αναβαθμίσεις σε έκδοση συμβατή με 6. Σχεδόν για όλες λογικά θα υπάρχουν αναβαθμίσεις.

Ολες ειναι updated!Τωρα υπαρχει περιπτωση να υπαρχει καποια που σαν εταιρεια να μην της εχουν κανει update?πως μπορω να το τσεκαρω αυτο?και παλι δεν κολαει καποια συγκεκριμενη αλλα ολες!

Ολες ειναι updated!Τωρα υπαρχει περιπτωση να υπαρχει καποια που σαν εταιρεια να μην της εχουν κανει update?πως μπορω να το τσεκαρω αυτο?και παλι δεν κολαει καποια συγκεκριμενη αλλα ολες!
Υπάρχει και τέτοια περίπτωση αλλά είναι σπάνια. Αν έχεις υπομονή μπες σε κάθε μία και διάβασε περιγραφή και σχόλια. Αν όμως δεις ότι κάποιες λένε ότι αναβαθμίστηκαν για συμβατότητα με το 6 και εσενα δεν σου ανοίγουν τότε κάτι άλλο συμβαίνει. διάβασε και εδώ: https://discussions.apple.com/thread/4349872?start=0&tstart=0 για ανάλογα προβλήματα σε 4,4s,5. Σε κάποιον λύθηκε με ριστορ ->set as new->και επαναφορά, σε κάποιον άλλον με απεγκατάσταση της εφαρμογής και επανεγκατάσταση.

Αμα κανω set as new θα χασω τα παντα η μετα θα εχω επιλογη να τα επαναφερω με icloud?

Αμα κανω set as new θα χασω τα παντα η μετα θα εχω επιλογη να τα επαναφερω με icloud?

ΠΡΩΤΑ θα κάνεις πλήρες backup και μετα το set as new θα κάνεις επαναφορά. Αν ΔΕΝ κάνεις backup μετά δεν θα έχεις τι να επαναφέρεις. Φυσικά, ανάλογα τις ρυθμίσεις μπορεί ήδη να τα έχεις όλα στο Cloud. για καλό και για κακό όμως πάρε backup. Θα πάρει χρόνο φαντάζομαι αν έχεις καιρο να κάνεις.

Προτιμω να κανω μια ερευνα πρωτα με τις εφαρμογες..Μηπωσ γινεται το θεμα αυτο επειδη που και που το συγχρονιζω μεσω pc και οχι μονο με icloud μεσω μπριζας και wifi?Μηπως πρεπει πλεον να κανω μονο το δευτερο;