Δεν αντέχω άλλο..βαρέθηκα και μπερδεύτηκα..Τι να επιλεξω;

giorgos333

New member
4 January 2008
36
Γεια σας φίλοι/ες,
Αυτό είναι το πρώτο μου ποστ και η αφορμή για τη συγγραφή του είναι ότι ύστερα απο 3 μέρες υπερπληροφόρησης για LCD δεν έχω καταλήξει ακόμα.:BDBDG54:Είπα να συμβουλευτώ μερικά φόρουμ αλλά κανένας δεν έχει μια ξεκάθαρη άποψη:argue:.Δίαβασα άπειρα ποστ και σε ελληνικά και ξένα site.Είδα κριτικές,συγκρίσεις,στατιστικά πωλήσεων, και το αποτέλεσμα είναι ένα μεγαλύτερο μπέρδεμα.:furious3:Τουλάχιστον εδώ κατάλαβα μερικές ορολογίες.
Θέλω βοήθεια!
Σκέφτομαι για μια αγορά LCD έως 1400 .Προορίζεται για τηλεοπτικά κανάλια,DVD,Gaming Αρχικά έλεγα για 32"¨πχ την Bravia KDL-32D3000E που είναι και 100hz.Όταν πήγα να την δώ απο κοντά ενθουσιάστηκα με τις επιδοσεις τις και τον ήχο!Παρεπιπτόντως η απόσταση θέασης είναι 3μ. Μετά όμως σκέφτηκα ότι θα ήταν πιο ώραια μια 40" Ειδικα για να βλέπω ταινίες και για gaming.Είδα την 40D3500 η οποία είναι πολή καλή αλλά λίγο ακριβή.Ύστeρα είδα και κάτι samsung όπως την 40'' LE40R86B αλλά είναι 50-60Hz.
Δεν ξέρω τι να πάρω...ήθελα την sony 40D3000 αλλα έχει εξαντληθεί (ηταν και 100Hz), απο την άλλη η samsung είναι ομορφότερη σε σχέδιο...
Για να καταλήξω επείδη έχω πονοκέφαλο μετα απο τόση ώρα στο λαπτοπ..

Για 3μ απόσταση 32 η με παίρνει και 40";;(Η sony δεν εχει βγαλει 37" την D3500 κριμα)
Sony h Samsung?
1080p ή 768p? Τα 100 hz είνια απαραίτητα;Προτείνεται μου ΤV έως 1400 (άντε και λίγο παραπάνω) plzzz

Eπίσης True HD & Full HD είναι το ίδιο;

Last edited:
παρε full hd 1080p σε παιρνει και για παραπανω ιντσες(απο 3,6 μετρα παρακολουθω εικονα 92'') .full hd = true hd
μην παρεις την 768p θα το μετανιωσεις.

Πάρε την Samsung 40" M86 Για τα λεφτά της είναι αστέρι :fahne90::fahne90:

και μην τρελαίνεσαι με τα 100Hz και τα συναφή.. Ετσι και αλλιώς οτι και να πάρεις σε 4-5 χρόνια θα το αλλάξεις :2thumb22sup:

Η M86 όντως πολη καλή για τα λεφτά της τώρα που την είδα.Είναι ισάξια της Sony BRAVIA KDL - 40W2000;
Για τις ίντσες αποφάσισα 40" σίγουρα!
Την samsung την έχει το hardshop.Είναι αξιόπιστο;Υπάρχει κάποιο γνωστό κατάστημα που να την έχει;Απο ότι είδα σε πλαίσιο,e-shop,multirama δεν την έχει.

http://www.otest.co.uk/top-10/lcd-tvs-846.html
δίνει καλύτερη βαθμολογία στην w2000 απο την M86.

To hardshop την έχει περιπου 1300 και το multirama 1900 περίπου.Τέτοια διαφορά;

Γιατι ? που το παραξενο ?
Οσο για το προβλημα σου ειναι το προβλημα των περισοτερων εδω μεσα ...........δεν υπαρχουν τα λεφτα να φτασουμε ποιο πανω , δεν φταινε ουτε φορουμ ουτε οι κατασκευαστες ουτε τα ρεβιουδαδικα , η αφραγκια φταιει η το χειροφρενο της συζυγου:flipout::flipout:

Παιδιά βοηθήστε λίγο SAMSUNG LE40M86B ή Sony BRAVIA KDL - 40W2000????H προτείνετε κάτι άλλο;

Re: Απάντηση: Re: Δεν αντέχω άλλο..βαρέθηκα και μπερδεύτηκα..Τι να επιλεξω;

και τι χειροφρενο................. αεροπλανοφορου φιλε μου:flipout:-bye-

Αμ τι δουλεια κανουμε ? μυρμηγκια πεταλωνουμε ?
Το συζυγικο φρενο ειναι το αρχαιοτερο δισκοφρενο ever και 100 φορες δυνατοτερο και απο ανθρακονημα , χωρια οτι μπορει να πυρακτωθει σε οσα ............ευρω θελει και να ειναι εξισου αποτελεσματικο.

On topic now, θα ελεγα στο φιλο να περιμενει λιγο η αλλοιως να παρει την φθηνοτερη απο τις 2 .

να περιμενει και να δει την F σε τι τιμη θα παιξει αργοτερα στις εκπτωσεις, προκειται για εξαιρετικη τηλεοραση.

Re: Απάντηση: Δεν αντέχω άλλο..βαρέθηκα και μπερδεύτηκα..Τι να επιλεξω;

Παρε μια 40Μ86 και καθαρισες. Αλλιως και η R86 και η S3000 ειναι πολυ καλες επιλογες.

Οπως λενε και τα παιδια ετσι και αλλιως οτι και να παρεις σε 2-3 χρονια (το πολυ) θα ειναι για πεταμα.

τ αξιζει τα λεφτα της η f86 η θα βλεπω μπαλα με ουρα απο πισω λες και ειναι νυφη????:Banane0:

εκει μαλλον θα καταληξω αλλα οι τιμες θα πεσουν η λογω πτωσεως τζιρου στι γιορτες θα βγαλουν τη χασουρα μετα?