Δεν αντέχω άλλο...

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Eχθές για άλλη μια φορά το cd spin doctor της RΟΧΙΟ με πούλησε και μετά απο μιάμιση ώρα εγγραφής απο πικάπ μέσω line in μου έσωσε μόνο τα πρώτα δευτερόλεπτα απο κάθε αρχείο.

Όπως θα έχετε καταλάβει ούτε η πρώτη φορά είναι που συμβαίνει αυτό, αλλα ούτε το μοναδικό bug του συγκεκριμένου προγράμματος είναι.
Εδώ και χρόνια ανέχομαι τις παραξενιές του αφου με βολεύει, μου επιτρέπει να επιλέγω τι ανάλυση θέλω, μου αρέσει το interface και κάνει εξαιρετικές εγγραφές. Αυτά όλα βέβαια όταν δουλεύει και δεν μου σπάει τα νεύρα στο τέλος κάθε εγγραφής πράγμα διόλου σπάνιο δυστυχώς.
Πολλές φορές δοκίμασα και άλλα προγράμματα για mac με ακόμα πιο απογοητευτικά αποτελέσματα.

Στην μέχρι τώρα μάταιη προσπάθεια μου να βρώ αντικαταστάτη μου προτάθηκε ως ιδανική λύση το cool edit pro4 μόνο που λειτουργεί σε περιβάλλον windows XP.

Pέ παιδιά ξέρει κανείς να μου προτείνει μια λύση αξιόπιστη και λειτουργική καταρχάς και με λειτουργίες όπως η επιλογή την ανάλυσης επιθυμητές;
Κάτι δοκιμασμένο και σίγουρο που να δουλεύει σε περιβάλλον MACOSX; Γιατι...

Δέν αντέχω άλλο!..

Ευχαριστώ...

Last edited:
Re: Δέν αντέχω άλλο...

Aφού σου πρότειναν το Cool Edit Pro (!), γιατί δεν δοκιμάζεις το Adobe Audition, που είναι ουσιαστικά το ίδιο πρόγραμμα (η Adobe έχει αγοράσει από το 2003 τον κώδικα και τα δικαιώματα του Cool Edit Pro) και κυκλοφορεί και σε έκδοση για MacOS;

Ψάξε για το Wavelab της Steinberg. http://www.steinberg.net/en/products/wavelab.html
Είμαι σίγουρος ότι όλα τα προγράμματά της, "τρέχουν" και σε Mac. Μια παλιά v. που χρησιμοποιώ, κάνει τα πάντα. Για την αξιοπιστία δεν το συζητάω. Και είναι και σχετικά εύκολο για Line rec και κόψιμο "ουράς" ή αποκοπή θορύβου στην αρχή ή στο τέλος.
Αυτά από μένα. Καλή τύχη ότι κι αν βρεις.-bye-

Απάντηση: Re: Δέν αντέχω άλλο...

Aφού σου πρότειναν το Cool Edit Pro (!), γιατί δεν δοκιμάζεις το Adobe Audition, που είναι ουσιαστικά το ίδιο πρόγραμμα (η Adobe έχει αγοράσει από το 2003 τον κώδικα και τα δικαιώματα του Cool Edit Pro) και κυκλοφορεί και σε έκδοση για MacOS;

Συμφωνώ.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=62729

Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση!
Hδη έχω δρομολογήσει αλλαγές προς ADOBE μεριά, θα επιστρέψω με περισσότρερες λεπτομέρειες μετα την εγκατάσταση-δοκιμή το απόγευμα.

Το έχεις δοκιμάσει; Aν ναί έμεινες ευχαριστημένος;
Pωτάω γιατι ακόμα και στο διθυραμβικό review στο stereophile αναφέρει ρητά στα μείον την ύπαρξη προφανώς ενοχλητικών bugs(απο τον τρόπο που τονίζεται αυτό το γεγονός στο άρθρο) γεγονός το οποίο προσπαθώ να αποφύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.
Επίσης το interface με το εικονικό βινύλιο μου φαίνεται too much και δέν μου γεμίζει το μάτι.
Φυσικά αυτό το τελευταίο είναι πολύ δευτεύον στις προτεραιότητες για αυτό που ψάχνω.

Απάντηση: Re: Δέν αντέχω άλλο...

Το έχεις δοκιμάσει; Aν ναί έμεινες ευχαριστημένος;
Pωτάω γιατι ακόμα και στο διθυραμβικό review στο stereophile αναφέρει ρητά στα μείον την ύπαρξη προφανώς ενοχλητικών bugs(απο τον τρόπο που τονίζεται αυτό το γεγονός στο άρθρο) γεγονός το οποίο προσπαθώ να αποφύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.
Επίσης το interface με το εικονικό βινύλιο μου φαίνεται too much και δέν μου γεμίζει το μάτι.
Φυσικά αυτό το τελευταίο είναι πολύ δευτεύον στις προτεραιότητες για αυτό που ψάχνω.

Tα bugs απ' όσο γνωρίζω αφορούν το playback και όχι το κομμάτι που σε ενδιαφέρει. Από ότι ξέρω κάνει τρομερή δουλειά.

Ευχαριστώ θα το έχω συα υπόψιν.
Προς το παρόν δοκιμάζω το ADOBE Soundbooth και είμαι αρκετά εντυπωσιασμένος.

Ευχαριστώ θα το έχω συα υπόψιν.
Προς το παρόν δοκιμάζω το ADOBE Soundbooth και είμαι αρκετά εντυπωσιασμένος.

Λοιπόν εδώ και μερικές μέρες χρησιμοποιώ το Adode Soundbooth και είμαι κατενθουσιασμένος!
Σταθερότητα βράχου, εύκολο και πολύ πιο πρακτικό και έχω την εντύπωση οτι κάνει και καλύτερες εγγραφές.
Για όποιον έχει παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου το συνιστώ ανεπιφύλακτα, Σώθηκα!...
Byebye Cdspin doctor...