Δεν άντεξα... το χτύπησα! Εσείς?

:offtopic: το ξέρω, συμπαθάτε με, αλλά ο Μητσιάς έδινε ρέστα! :grinning-smiley-043

Δαμιανέ συμφωνώ απόλυτα για τον Μητσιά!

Δημήτρη (Παναγιωτίδη) με τί παίζεις το μπάσσο; Έχεις πάρει ενισχυτή μπάσσου; Γιατί εγώ όταν το είχα, επειδή δεν είχα να πάρω και ενισχυτή, αγόρασα μια μπασσοκαμπίνα (για sub) και ένα 8ιντσο full range, έναν μεταχειρισμένο ολοκληρωμένο philips με 10000 χιλ. δραχμές (τότε). Τον προενισχυτή τον έφτιαξα μόνος μου. Βασίστηκε στον προ για κιθάρα με tone controls της smart kit. Έπαιζε φανταστικά. Μόνο τα 30 watt του philips ήταν λίγα. Ωραίες εποχές. :music-smiley-006: :music-smiley-005:

Αν είναι έτσι, εγώ λέω πως μπορεί ο Ντοκ να παίζει φυσαρμόνικα
(ευκαιρία για να συνεχίσω το off topic του Δαμιανού με περισσότερο Μούτση)

Κι ο ουρανός που μας σκεπάζει
μια φυσαρμόνικα που κλαίει
κι εμείς ανυποψίαστοι κι ωραίοι
μέσα στο θαύμα που βουλιάζει

Λίγοι καλοί κι αυτοί μοιραίοι
παραιτημένοι κατά βάθος
ω με πόση ένταση και πάθος γίνονται
πρώτοι οι τελευταίοι

:offtopic:

Re: Απάντηση: Δεν άντεξα... το χτύπησα! Εσείς?

Δαμιανέ συμφωνώ απόλυτα για τον Μητσιά!

Δημήτρη (Παναγιωτίδη) με τί παίζεις το μπάσσο; Έχεις πάρει ενισχυτή μπάσσου; Γιατί εγώ όταν το είχα, επειδή δεν είχα να πάρω και ενισχυτή, αγόρασα μια μπασσοκαμπίνα (για sub) και ένα 8ιντσο full range, έναν μεταχειρισμένο ολοκληρωμένο philips με 10000 χιλ. δραχμές (τότε). Τον προενισχυτή τον έφτιαξα μόνος μου. Βασίστηκε στον προ για κιθάρα με tone controls της smart kit. Έπαιζε φανταστικά. Μόνο τα 30 watt του philips ήταν λίγα. Ωραίες εποχές. :music-smiley-006: :music-smiley-005:

γιά την ώρα με έναν μικρό που έχω για την κιθάρα και το περνάω μέσα από ένα πολυεφέ, το vamp της behringer.
Γιά την ώρα είναι πολύ καλά.
Τις ώρες που καταφέρνω να το πιάσω (μετά τις 9-10 το βράδυ) είναι καλά, μερικές φορές δεν χρησιμοποιώ καν ενισχυτή.
Δεν δονεί τη σοφίτα, αλλά έχω άρκετά πράματα στις αποθήκες γιά καμπίνες κλπ αν θελήσω.
Αλλωστε με ελάχιστα παίρνω κάτι έτοιμο. Ας είναι καλά ή behringer....
Πάντως το άταστο είναι άλλη ιστορία.
Μετά από σχεδόν μιά ζωή με κιθάρα (κάπου 40 χρόνια φούρναρης που λένε) και κάπου 2 χρόνια γαλέρα με ηλεκτρικό μπάσο, το άταστο είναι σαν να πηδάς στον ωκεανό.
Οι ορίζοντες που ανοίγει το όργανο είναι τεράστιοι. Βάλτε και μιά πέμπτη χορδή....:firstprize:

__Δυστυχώς δεν έμαθα ποτέ κάποιο μουσικό όργανο, αλλά τα άταστα έγχορδα ΠΑΝΤΑ ήταν η μεγάλη μου αγάπη... Απλά λατρεύω τον ήχο τους και Δημήτρη "σε ζηλεύω"! Μπράβο, πολύ καλή κίνηση, καλά έκανες!!

__Παλαιότερα άρχισα να παίζω /μαθαίνω drums, αλλά μετά απο τις γνωστές δυσκολίες (όχι με το όργανο, εκεί τα πήγαινα πολύ καλά και με πολύ γρήγορη εξέλιξη, εννοώ δυσκολίες χώρου κλπ, δε γίνεται να μελετάς στον αέρα και όποτε πηγαίνεις για μάθημα) και παρόλο που το λατρεύω ως όργανο, το άφησα...

__Αλλά, δε θα βγάλω λεφτά απ' το θέατρο (εδώ πεθαίνουμε στα γέλια!), θα πάρωψ δικό μου σπίτι με ΜΟΝΩΣΑΡΑ και θα πάρω και δύο drum set, ένα ολόιδιο με τo καινούργιο του Neal Peart κι ένα ηλεκτρονικό κορυφαίο της Yamaha!

36120105_059bce599a.jpg
κουκλί ε?!

__Μια παρηγοριά είναι πως, "τυχαία" μεν, αλλά ανακάλυψα ένα άλλο όργανο, τη φωνή μου και μ' αυτήν κάτι κάνω!

__Ομως πάντα, ένα άταστο μπάσο, ένα ακουστικό ή ένα τσέλο θα με συγκινούν! Μπράβο Δημήτρη -είναι και μουράτο αυτό που διάλλεξεες! Enjoy! Αντε, μετά τον Κιουρτσογλου, εσύ!! :music-smiley-005:

Attachments

• DTXTREMEIIs_medium_jpg.jpg
    DTXTREMEIIs_medium_jpg.jpg
    26.1 KB · Views: 4
πραγματικά μοναδικός , καθηλωτικός , στοιχειωτικός ο ήχος του
fretless bass. Tον γνώρισα και τον αγάπησα από πολύ μικρός εκεί όμως που πάντα με ανατριχιάζει ,είναι στην μουσική της ΚΑΤΕ , όπου ευτυχώς έχει συχνά
πυκνά κυρίαρχο ρόλο και συμβάλλει τα μέγιστα στην απογείωση των έργων της.
Χαρακτηριστικά να αφέρω μερικούς μουσικούς που συνεργάστηκαν μαζί της.

JOHN GIBLIN (από τους COCKNEY REBEL ) δίνει ρέστα στα BABOOSHKA
και ΒREATHING

DEL PALMER - KASHKA FROM BAGHDAD , HAMMER HORROR

EBERHARD WEBER , τα λόγια είναι λίγα , - HOUDINI , MOTHER STANDS FOR COMFORT.