Δεν βγαινει στα νεα ποστ οτι γραφω

nickolas_t

Senior Member
9 April 2009
351
Πατρα
Αντιμετωπιζω το προβλημα που περιγραφω στον τιτλο. Μηπως φταιει οτι γραφω σε νηματα που εχω αποθηκευσει;

Επειδή μπερδεύτηκα...
Όταν γράφεις κάτι δεν εμφανίζεται στο δικό σου search για νέα post ή στους άλλους;
Ή εννοείς κάτι άλλο;
Και τι εννοείς όταν λες ότι γράφεις σε μηνύματα που έχεις αποθηκεύσει;

Απάντηση: Re: Δεν βγαινει στα νεα ποστ οτι γραφω

Επειδή μπερδεύτηκα...
Όταν γράφεις κάτι δεν εμφανίζεται στο δικό σου search για νέα post ή στους άλλους;
Ή εννοείς κάτι άλλο;
Και τι εννοείς όταν λες ότι γράφεις σε μηνύματα που έχεις αποθηκεύσει;

Yπαρχουν καποια θεματα που παρακολουθω. Γραφω σε καποιο απο αυτα. Μετα απο λιγη ωρα ανοιγω το <νεα posts>. Δεν υπαρχει πουθενα ο τιτλος του νηματος που εχω γραψει σαν νεο ποστ. Ακομα και στο thread που ειμαι τωρα ποτε' δεν βγηκε στα νεα ποστ.

Αν απαντήσει κάποιος άλλος στα νήματα που παρακολουθείς δεν εμφανίζει το νήμα στα Νέα Posts;

Kαι τωρα που εγραψα τα παραπανω δεν υπαρχει τιποτα στα νεα ποστ.
Στην δικη μου αναζητηση εννοω. Αν το βλεπουν αλλοι συμφορουμιτες δεν ξερω.

Όταν γράψεις ένα ποστ και δεν έχει γράψει κάποιος άλλος μετά από εσένα τότε δεν θα τα δεις στα νέα ποστ...

Πρακτικά το "Νέα Posts" είναι μηνύματα που δεν έχεις διαβάσει.

Το σύστημα θεωρεί ότι έχεις διαβάσει το μήνυμα που έχεις γράψει ο ίδιος, οπότε δεν σου το βγάζει στη λίστα.
Αν κατάλαβα καλά αυτό που λες. :-)

Αν απαντήσει κάποιος άλλος στα νήματα που παρακολουθείς δεν εμφανίζει το νήμα στα Νέα Posts;

Οχι. Για να δω απαντησεις πρεπει να παω στο <θεματα που παρακολουθειτε>.
Εαν γραψω κατι σε καποιο νεο ποστ απο αυτα που δεν παρακολουθω παλι δεν βγαινει.

Όταν λες δεν στο εμφανίζει στα νέα ποστ μπας και εννοείς στα υπό παρακολούθηση ποστ σού?

Όταν λες δεν στο εμφανίζει στα νέα ποστ μπας και εννοείς στα υπό παρακολούθηση ποστ σού?

Μαλλον ο ΑFam πρεπει να εχει δικιο. Την απαντηση του την εβγαλε αμεσως στα <νεα posts>.

Nαι εχεις δικιο. Σε μπερδεψα. Εννοουσα οτι εκανα quote στην απαντηση του airb απαντησα στον ΑFam. Oντως αυτο συμβαινει που εγραψε ο ΑFam.
Πρεπει να απαντησει καποιος σε αυτο που γραφω για να εμφανιστει στα νεα posts.
Σας ευχαριστω ολους για την προσοχη σας.-bye-