Δεν "βλέπει" εξωτερικό σκληρό δίσκο

Καμιά ιδέα με τον σκληρό τί να κάνω?
του άλλαξα και θύρα usb αλλά τίποτα. Ανάβει το φωτάκι του σκληρού, τον βλέπει στο disk utility και μου δίνει τις παρακάτω πληροφορίες :
Name : TOSHIBA External HDD Media
Type : Disk

Partition Map Scheme : GUID Partition Table
Disk Identifier : disk1
Media Name : TOSHIBA External HDD Media
Media Type : Generic
Connection Bus : USB
USB Serial Number : 3439375254304C5754202020
Device Tree : IODeviceTree:/PCI0@0/EHC1@4,1
Writable : Yes
Ejectable : Yes
Total Capacity : 320.07 GB (320,072,933,376 Bytes)
S.M.A.R.T. Status : Not Supported
Disk Number : 1
Partition Number : 0
και σαν partition πάλι έχει το Time Machine Backups.
Εννοείται πως από το Finder μολις επιλέγεις Devices / Remote Disc δεν εμφανίζεται τίποτα στο δεξί πλαίσιο...

Έχω επιλέξει και το έλεγξα οτι είναι κρατημένο, στο πλαίσιο OFF - ON , να είναι λευκό το OFF και γκρίζο το ON. Σωστά? ή πρέπει να κάνω και κάτι επιπλέον?

Σωστά.

Μπορείς να κάνεις κ το εξής για δοκιμή :
Να επιλέξεις το on, όπου θα πρέπει κανονικά να σου ζητήσει δίσκο που θα κάνει backup. Αν δεν ζητήσει, τότε έχει από μόνο του προεπιλέξει. Αν έχει προεπιλέξει, τότε έχει κάπου εκεί επιλογή για None, όπου μετά πια θα εμφανίζει την εξής εικόνα :

attachment.php

Attachments

• Screen shot 2011-01-09 at 10.55.02 μ.μ..jpg
    Screen shot 2011-01-09 at 10.55.02 μ.μ..jpg
    25.6 KB · Views: 30
Έβαλα το δίσκο σε windows και δεν τον βλέπει στον explorer και δεν περιέχει τίποτα!!!

Τελικά, άγνωστο πώς ο δίσκος έχει γίνει format από το mac μέσω του Time Machine (δεν κατάλαβα πώς έγινε?) κι έτσι έχασα όλες τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει εδώ και μια δεκαετία (ΔΕΝ ΕΧΩ BACKUP!!!!).

Προσπάθησα να κάνω restore με κάποιο utility από τα windows, αλλά δεν γίνεται μια και δεν βλέπει τον δίσκο.

Μήπως έχετε κανένα αντίστοιχο utility να´προσπαθήσω για restore δεδομένων από το mac?

Μιχάλη, έβαλα το Data Rescue 3 και το τρέχω με την επιλογή Deep Scan (θα χρειαστεί γύρω στις 7 ώρες απ' ότι με ενημέρωσε).
Αρχικά του έκανα ένα Quick scan, αλλά είδε μόνο κάτι προηγούμενα Time Machine Backups που είχαν γίνει.
Φοβάμαι πως θα μπορέσει να ανασύρει μόνο files από το Mac περιβάλλον του (δηλαδή μόνο τα time Machine backups που είχαν γίνει).
Θα επανέλθω μόλις έχω νέα.
Πάντως θεωρώ πως δεν έχω κάτι άλλο να δοκιμάσω, εαν δεν γίνει τίποτα. Σωστά?

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πολύ καλό.
Το quick scan σου δίνει μια ιδέα του τι μπορεί να βρει...δυστυχώς σε εσένα ο δίσκος μάλλον έγινε partition...κ εφόσον λες ότι βρίσκει προηγούμενα backup του time machine, μάλλον η δουλειά έχει γίνει καιρό πριν...

Τελικά σώθηκαν πάρα πολλά αρχεία φωτογρσαφιών και βίντεο. Εννοείται πως έχουν χαθεί εντελώς οι ονομασίες τους καθώς και η οργάνωσή τους σε φακέλους. Φανταστείτε πως έχω να μετονομάσω και οργανώσω γύρω στις 9.000 αρχεία.

Επιπλέον σώθηκαν αρχεία excel (κάθε φύλλο σε ξεχωριστό αρχείο με άσχετες ονομασίες), word, powerpoint, acrobat κλπ

Μιχάλη σ' ευχαριστώ και πάλι.