Δεν βλεπω τιποτα!

costas-zx

New member
30 November 2007
71
Παιδια χαιρετω

Ξεκαθαριζω πως ειμαι ασχετος αλλα θα ηθελα βοηθεια πριν φωναξω τεχνικο.
Λοιπον εχω 2 lnb ενα για astra και ενα για hotbird.
Αποκωδικοποιητης ενας απαρχαιωμενος panasat απο nova χωρις καρτα μονο για eurosport.
Απο χτες δεν δουλευει τιποτα,αρχικα η εικονα παγωσε και μετα απο αρκετα ανοιξε-κλεισε στο panasat εμφανιζει 3 πρασινες παυλες και μια κοκκινη κουκιδα που αναβοσβηνουν αυτο συμφωνα με το manual σημαινει ανυπαρκο σημα,μετα απο ενα τεταρτο τετοιας λειτουργιας βγαινει ενα inf και τιποτε αλλο.
Σε καποιες αναλαμπες του πανασατ εμπαινα στο μενου για να δω το σημα και ηταν απο 0% εως 67% με ακανονιστη συχνοτητα,περιεργα πραγματα.
Στη ταρατσα ανεβηκα και μου φανηκαν ολα νορμαλ.
Εχω την εντυπωση οτι κατι παιζεται με το panasat αλλα δεν ξερω τι.
1.Το βασικο ερωτημα ειναι εχει προβλημα ο astra?
2.Ειμαι Κατω Χαλανδρι,ξερει κανεις καποιο τεχνικο εδω κοντα?
3.Υπαρχει τροπος να κανω reset σε ολες τις λειτουργειες του panasat?

Ευχαριστω!

Υ.Γ Μετα απο πολλες συζητησεις στο τμημα των τηλεορασεων ηρθε η ωρα και των δορυφορικων ζητηματων

Οι ενδείξεις δείχνουν πρόβλημα στον Panasat. Αν υπάρχει δυνατότητα δοκίμασε άλλο δέκτη στην εγκατάσταση σου.

Δεν αξίζει η επισκευή του δέκτη. Εφόσον βεβαιωθεί το πρόβλημα του, αγόρασε κάποιον άλλο με κόστος κάτω από 100 .

μετα απο αρκετα ανοιξε-κλεισε στο panasat εμφανιζει 3 πρασινες παυλες και μια κοκκινη κουκιδα που αναβοσβηνουν
Τέτοια ένδειξη είχε βγάλει και σε μένα, όταν είχα τον αποκωδικοποιητή panasat, και χρειαζόταν αντικατάσταση. Συμφωνώ με τον Alex για αγορά νέου δέκτη.