Εξκιούζμι, δύο ερωτήσεις έχω,
- Πωλείται στο ίδιο χαιεντομάγαζο με την προηγούμενη αποκάλυψη ?
- O Guru γιατί δεν έχει εμφανιστεί ακόμα ? :ADFADF1:
[...]
-???
Πάντως παιδιά νομίζω ότι δεν πάσχουμε από μηχανήματα, ούτε από πηγές, καλώδια κτλ. Το πρόβλημα δεν είναι στο hardware αλλά στις πολλές ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ηχογραφήσεις που υπάρχουν εκεί έξω.
Ακούγοντας εχτές Αλκίνο Ιωαννίδη στην live ηχογράφηση από τον Λυκαβυτό, ότι σύστημα και να έβαζα πάνω νόμιζα ότι θα πέταγε! Απίστευτη ηχογράφηση όπως όλες σχεδόν του Αλκίνοου.
Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ενώ στα μηχανήματα μπορούμε να επεμβουμε (ή να φτιάξουμε τα δικά μας!), στις κακές ηχογραφήσεις που αγοράζουμε δεν μπορούμε. Σκεφτόμουν με σατανικές διαθέσεις, στο αν θα μπορούσε κάποιος να πάρει μία πχ κακή ηχογράφηση που μόλις αγόρασε, να την κάνει wav και να την ...χεριάσει μέσω ενός καλού software (πχ ισοστάθμηση). Μετά ξανά πίσω στο CD και βουαλά!! Αν και δεν έχω εμπειρείς και γνώσεις σε αυτό, ΠΟΛΥ θα ήθελα να αποκτήσω! Τι λέτε να ανοίξω κάνα thread τέτοιο? Δηλαδή τι μοντίφες μπορούμε να κάνουμε στο software και όχι στο hardware? Ωχ νομίζω βγήκα εκτός θέματος... Σταματάω :chinscratch:
Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ενώ στα μηχανήματα μπορούμε να επεμβουμε (ή να φτιάξουμε τα δικά μας!), στις κακές ηχογραφήσεις που αγοράζουμε δεν μπορούμε. Σκεφτόμουν με σατανικές διαθέσεις, στο αν θα μπορούσε κάποιος να πάρει μία πχ κακή ηχογράφηση που μόλις αγόρασε, να την κάνει wav και να την ...χεριάσει μέσω ενός καλού software (πχ ισοστάθμηση). Μετά ξανά πίσω στο CD και βουαλά!! Αν και δεν έχω εμπειρείς και γνώσεις σε αυτό, ΠΟΛΥ θα ήθελα να αποκτήσω! Τι λέτε να ανοίξω κάνα thread τέτοιο? Δηλαδή τι μοντίφες μπορούμε να κάνουμε στο software και όχι στο hardware? Ωχ νομίζω βγήκα εκτός θέματος... Σταματάω :chinscratch:
Γιάννη, τα 99 στα 100 cd players με volume control το υλοποιούν στο ψηφιακό επίπεδο. Πριν το dac δηλαδή.
Τα πολυμίξερ (ραδιοcdκασετόφωνα) σε αναλογικό.
Αλλο το ένα άλλο το άλλο.
Ακόμα και το wadia σε ψηφιακό επίπεδο το κάνει αλλά ανεβάζει πρώτα τα 16bit του cd στα 21 για να χάνει λιγότερη πληροφορία.
Δεν ξέρω γιατί δεν ξέρω πως λειτουργούν παρόμοια μηχανάκια.
Αν δηλαδή ελλατώνουν τα bits.
Στην κουβέντα μας, και αυτό και το 66άρι.
Παλιά είχα στο Pug 106 μου ένα ραδιοκασσετόφωνο που είχε ψηφιακό volume μέσω ατέρμονου χειριστηρίου.
Από 0 έως 79 έφτανε η κλίμακά του.
Φυσικά το ρ/κ δεν είχε πουθενά ψηφιακό κύκλωμα... πέραν του pll του δέκτη του.
Θα πάρω ένα black skatouli (πάλι BS τα αρχικά!!!) πιο πολύ για "ξεκουράσω" το τοσιμπάκι μου αλλά και γιατί βαρέθηκα να πηγαινοέρχομαι για να ρυθμίσω στάθμη.
Τελευταία το έχω ρίξει μόνο σε ακροάσεις χωρίς να με πολυαπασχολούν τα μηχανάκια!
Αυτο ξανα πεστο!!!!Ολο το κακο εκει ειναι,στο software!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.