Δεν εμφανίζεται πουθενά ο δισκος

nick2001

Senior Member
22 October 2008
590
Θεσσαλονικη
Έβγαλα τον σκληρό απο τον αποκωδικοποιητή του conx tv, και τον έβαλα σε ένα κουτάκι για να τον κάνω εξωτερικό.Ενώ τον σύνδεσα με τον υπολογιστή ο δίσκος δεν εμφανίζεται πουθενά.Το περίεργο είναι ότι κάτω δεξιά στην οθόνη στην κατάργηση συσκευών, ο δίσκος εμφανίζεται αλλά μόνο εκεί.Τί να κάνω?

Ο άψογος συγχρονισμός.

Τα έπαιξαν τα windows xp σε λάπτοπ φίλου. Και θέλει να σώσει κάποια αρχεία του σκληρού, που τα έχει αποθηκευμένα στο my documents. Έκανα boot με linux live cd αλλά τα αρχεία δεν εμφανίζονται. Για την ακρίβεια δεν εμφανίζεται καν ο φάκελος του χρήστη στο documents and settings. Όλα τα υπόλοιπα βρίσκοντα εκεί που έπρεπε να είναι(windows, program files και διάφορα σκόρπια αρχεία του). Υπέθεσα πως δεν εμφανίζονταν λόγο κάποιας "κρυπτογράφησης" και πήρα τον σκληρό να τον συνδέσω σε ένα Pc με windows για να βρω τα αρχεία. Αγόρασα λοιπόν ένα κουτάκι αλλά τζίφος. Το συνδέω στο Pc ανάβει το λαμπάκι αλλά δεν το αναγνωρίζει το pc. Τελευταία ελπίδα μου είναι να του δώσω εξωτερική τροφοδοσία από την υποδοχή που έχει μπας και φταίει αυτό. Προτάσεις καλοδεχούμενες!!!

Αγόρασα λοιπόν ένα κουτάκι αλλά τζίφος. Το συνδέω στο Pc ανάβει το λαμπάκι αλλά δεν το αναγνωρίζει το pc. Τελευταία ελπίδα μου είναι να του δώσω εξωτερική τροφοδοσία από την υποδοχή που έχει μπας και φταίει αυτό. Προτάσεις καλοδεχούμενες!!!
To καλώδιο είναι αυτο που είχε μέσα το κουτί το οποίο έχει απο την μία ένα usb ενώ απο την άλλη δύο usb σε περίπτωση που το ρεύμα απο την μία δεν είναι αρκετό.Ότι λέει ο φίλος απο πάνω ισχύει και για μένα.Μου προξενεί εντύπωση οτι ενώ μπορώ να τον καταργήσω απο την ''ασφαλή κατάργηση υλικού'' κάτω δεξιά, ο δίσκος δεν εμφανίζεται πουθενά αλλού.

Το έλυσα, όπως λέει και ο Κ.Μ. πήγα στο εργαλεία διαχείρησης ,διαχείρηση υπολογιστή,διαχείρηση δίσκων,και εκεί ορίζουμε ένα γράμμα.