Δεν μας βλεπω να την βγαζουμε την μερα σημερα...

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,029
534667

Γεια σου ρε Αγγελε!!!
Αυτην την εικονα βλεπω καθε πρωι την ωρα που ετοιμαζομαι για τη δουλεια και λεω "εεεεεεεεεεεεεεεερε και να'μουνα μωρο να τρωω και να κοιμαμαι ολη μερα"... :p :p :p

Το ονειρό μου!!!

Να ξαναγεννηθουμε λεει, και από λαθος να μην μας σβησουνε την μνημη!!!!
Να τα ξυνουμε όλη μερα -τα πόδια μας-, και να ΚΑΑΑΘΟΟΟΜΑΣΤΕΕΕΕ!!!:D :D

Ναι ναι!!!
και με το που νυσταζεις λιγο σε βαζουν κατ'ευθυαν για υπνο και με το που πεινας ριχνεις μια κλαψα και τρεχουν ολοι να σου φερουν φαγητο. Η ζωη ειναι για τα μωρα....σιγουρο αυτο!!! :D

Re: Απάντηση: Δεν μας βλεπω να την βγαζουμε την μερα σημερα...

Πέτρος Μακρής said:
Ναι ναι!!!
και με το που νυσταζεις λιγο σε βαζουν κατ'ευθυαν για υπνο και με το που πεινας ριχνεις μια κλαψα και τρεχουν ολοι να σου φερουν φαγητο. Η ζωη ειναι για τα μωρα....σιγουρο αυτο!!! :D

Δεν λες τιποτα.
Ισως θα έπρεπε να ζουμε ανάποδα (από τα γεράματα προς την νιότη) :) :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν μας βλεπω να την βγαζουμε την μερα σημερα...

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Ισως θα έπρεπε να ζουμε ανάποδα (από τα γεράματα προς την νιότη) :) :)

Μα κάτι τετοιο δε συμβαίνει όντως;
Ούτως ή άλλως, και στο τέλος της ζωής σου παθαίνεις έναν παλιμπαιδισμό, γελάς με βλακείες, δεν καταλαβαίνεις τί σου λένε κι έχεις ειδικές ανάγκες ως προς την τουαλέτα!:p
Α πα πα πα! Να επιστρέψω στην εποχή όπου όλη μέρα εξαρτιόμουν από τους γονείς μου, έβλεπα στην τιβι ό,τι με άφηναν να βλέπω, με τάιζαν γελοίες κρέμες, μου έκαναν τους έξυπνους και ότι τα ξέρουν όλα και ο αδερφός μου μου έπαιρνε τα παιχνίδια μου!...:mad: Ευτυχώς αυτά πέρασαν ανεπιστρεπτί!

Ημαρτον Θεε μου!!!

Πανω που ελεγα ότι την βγαλαμε καθαρη και σημερα!!!!

Ρε σεις, θα αγριεψω και θα μας κόψουνε!!!:mad:

Ναι αλλά σκέψου εσύ να θες προβολέα και ο μπαμπάς σου να μην σου παίρνει...
ή να σου γυαλίζει η μπέμπα από την απέναντι κούνια και να μην σου κάθεται γιατί ούτε για ένα φαγητό δεν μπορείς να την βγάλεις (γιατί δεν έχεις μάθει ακόμα να τρως μόνος σου)