Δεν μου αναγνωριζει τον Δισκο....

16 July 2006
7,526
HAMBURG
Ρε παιδες καμια βοηθεια;

ενω ο Δισκος δουλευει κανονικα οταν τον ακουμπαω ουτε κανει περιεργους ηχους το πισι κανει σαν να μην υπαρχει δισκος πανω του ....

μιλαω για τον δευτερο δισκο που εχω βαλει πανω του ο οποιος ειναι Ε ΣΑΤΑ ...

εδω και καιρο μου εκανε καποια κολπα ... ενω ειχα ανοιχτο το πισι και πηγαινα να ψαξω να βρω αρχεια σε αυτον τον δισκο απλα ο δισκος μερικες φορες ηταν αφαντος ....

τι να φταιει ;;;;;;;;;

Βαγγέλη,είμαι ο τελευταίος που μπορώ να σε βοηθήσω.Το έχω πάθει 4 φορές μέχρι σήμερα και παρά τις προσπάθειές μου,τελικά πέταγα τον σκληρό.Από την άλλη πάλι,να τον πετάξεις χωρίς ψάξιμο,δεν θα σου κάθεται καλά έ;
Για κάνε έναν έλεγχο μήπως έχει η βλάβη έχει να κάνει με το καλώδιο που συνδέει τον δίσκο ή με την επαφή στην motherboard.
Αν η βλάβη είναι εκεί και όχι στο δίσκο και αν η motherboard είναι παλιά,ίσως συμφέρει να την αλλάξεις.

Last edited:
Ρε παιδες καμια βοηθεια;

ενω ο Δισκος δουλευει κανονικα οταν τον ακουμπαω ουτε κανει περιεργους ηχους το πισι κανει σαν να μην υπαρχει δισκος πανω του ....

μιλαω για τον δευτερο δισκο που εχω βαλει πανω του ο οποιος ειναι Ε ΣΑΤΑ ...

εδω και καιρο μου εκανε καποια κολπα ... ενω ειχα ανοιχτο το πισι και πηγαινα να ψαξω να βρω αρχεια σε αυτον τον δισκο απλα ο δισκος μερικες φορες ηταν αφαντος ....

τι να φταιει ;;;;;;;;;

Καταρχας Βαγγελη αλλαξε καλωδιο η βαλτον σε μια usb αν εχει. Τα καλωδια sata συχνα χαλανε, εχω παθει τετοιο προβλημα δεκαδες φορες. Αν δεν πιασει αυτο, πηγαινε στο device manager των windows και βαλτο να ψαξει για συσκευες, μηπως τον βρει.

Καταρχας Βαγγελη αλλαξε καλωδιο η βαλτον σε μια usb αν εχει. Τα καλωδια sata συχνα χαλανε, εχω παθει τετοιο προβλημα δεκαδες φορες. Αν δεν πιασει αυτο, πηγαινε στο device manager των windows και βαλτο να ψαξει για συσκευες, μηπως τον βρει.

Σωστό.
Η δες στο manage (διαχείρηση) αν τον βλέπει.