ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΡΑΔΙΟ ΜΕ WINDOWS 7 64bit

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Οπως λέει κι ο τίτλος δεν μπορώ να κάνω ακρόαση ραδιοφωνικών σταθμών. Ενώ στο λάπτοπ που έχω το ίδιο λειτουργικό αλλά στα 32 bit(δεν ξέρω αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο) ακούω κανονικά, στον καινούριο υπολογιστή που έχω στα 64bit μου λέει ότι χρειάζεται μια επέκταση. Πατώ στο λινκ που λέει εγκατάσταση, το κατεβάζει, αλλά μόλις το ανοίγω, μου λέει ότι δεν υπάρχει στη γλώσσα μου. Τι κουφά είναι αυτά δεν μπορώ να καταλάβω, αν μπορείτε οποιαδήποτε βοήθεια σας παρακαλώ πολύ. Να σημειώσω ότι αυτό θέλω να γίνεται στο google crhome και μόνο. Ευχαριστώ.

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,178
με windows media player plug in εχεις το προβλημα;
ανοιξε πχ τον offradio που δεν ειναι με wmp και πες αν σου παιξει για να δουμε τι φταιει

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Re: Απάντηση: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΡΑΔΙΟ ΜΕ WINDOWS 7 64bit

με windows media player plug in εχεις το προβλημα;
ανοιξε πχ τον offradio που δεν ειναι με wmp και πες αν σου παιξει για να δουμε τι φταιει

Ναι με το windows media player έχω το πρόβλημα. Δεν πολυκατέχω απ αυτά, τι είναι το offradio που το βρίσκω και τι ακριβώς κάνω; Ευχαριστώ και τους δύο σας για τις απαντήσεις, σόρυ που θα σας κουράσω λιγάκι, έχω αποθηκευμένη σελίδα το 24radio.gr κι άκουγα από κει μουσικούλα ή αθλητικά και δοκίμασα σήμερα όπως είπα με το καινούριο πισι κι έφαγα πόρτα. Λοιπόν το offradio ακούγεται, δεν έχω ιντερνετικό ραδιόφωνο αν αυτό βοηθάει, τι να κάνω;

Last edited:

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Re: Απάντηση: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΡΑΔΙΟ ΜΕ WINDOWS 7 64bit

Από internet explorer την ίδια σελίδα την κάνω κανονικά ακρόαση, άρα το πρόβλημα είναι στον chrome. Αυτά είναι πολύ κουφά, όπως είπα με το ίδιο λειτουργικό στο λάπτοπ ακούω κανονικά από chrome, όποιος βγάλει άκρη...

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,178
Ο offradio ειναι ενας Internetikoς σταθμος απλα, ο οποιος παιζει χωρις το wmp plug in. Απλα στον ανεφερα για να δουμε που ειναι το προβλημα.
Αν λοιπον σου παιζει κανονικα αυτος αλλα οχι οι αλλοι που χρησιμοποιουν wmp, τοτε ξερουμε τουλαχιστον που ειναι το προβλημα.
Ειναι ετσι οπως στα γραφω; γιατι με μπερδεψες λιγο.
Ας μεινουμε με τον ie μονο

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Κατέβασα το Radio Station 2.9 απλά άπαιχτο και παίζει και με chrome. Η άλλη ιστοσελίδα με chrome δεν παίζει γιατί κάποια επέκταση του συγκεκριμένου περιηγητή δεν έχει κατέβει και δεν ξέρω γιατί καθώς η ίδια ιστοσελίδα σε Ιnternet Εxplorer και Mozilla παίζει κανονικά.

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,464
North by Northeast
Κατέβασα το Radio Station 2.9 απλά άπαιχτο και παίζει και με chrome. Η άλλη ιστοσελίδα με chrome δεν παίζει γιατί κάποια επέκταση του συγκεκριμένου περιηγητή δεν έχει κατέβει και δεν ξέρω γιατί καθώς η ίδια ιστοσελίδα σε Ιnternet Εxplorer και Mozilla παίζει κανονικά.

Το συγκεκριμένο "πιάνει" το ραδιόφωνο του Σκάι;

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,178
Απάντηση: Re: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΡΑΔΙΟ ΜΕ WINDOWS 7 64bit

Το προβλημα σου βρισκεται στα option του wmp και στο tab για το network.
Καποιο προγραμμα θα σου εχει αλλαξει τις ρυθμισεις στο streaming proxy settings.
Αν εχεις βολευτει με το radio station 2.9, αστο

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Το συγκεκριμένο "πιάνει" το ραδιόφωνο του Σκάι;

Που το πέτυχες; Οντως δεν το είδα στη λίστα του κι ενώ παίζει σταθμούς από όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Βέβαια το κοίταξα βιαστικά κι εκεί έχει τις επίσημες ονομασίες, π.χ. τον Σπορ fm δεν θα το βρεις στο Σ αλλά στον Ν, Nova super sport fm.

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,464
North by Northeast
Που το πέτυχες; Οντως δεν το είδα στη λίστα του κι ενώ παίζει σταθμούς από όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Βέβαια το κοίταξα βιαστικά κι εκεί έχει τις επίσημες ονομασίες, π.χ. τον Σπορ fm δεν θα το βρεις στο Σ αλλά στον Ν, Nova super sport fm.

O Σκάι είναι ένα είδος τεστ για το πόσο καλό είναι το πρόγραμμα ραδιοφώνου. Δεν ξέρω πως έχουν "κλειδώσει" του internet radio του σταθμού και δεν παίζει πουθενά εκτός της σελίδας τους. Ούτε στο Sceamer υπάρχει, ούτε στο RarmaRadio.

Το Radio Station βγάζει και διαφημίσεις, αν κατάλαβα καλά απο την σελίδα του;

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
O Σκάι είναι ένα είδος τεστ για το πόσο καλό είναι το πρόγραμμα ραδιοφώνου. Δεν ξέρω πως έχουν "κλειδώσει" του internet radio του σταθμού και δεν παίζει πουθενά εκτός της σελίδας τους. Ούτε στο Sceamer υπάρχει, ούτε στο RarmaRadio.

Το Radio Station βγάζει και διαφημίσεις, αν κατάλαβα καλά απο την σελίδα του;

Τι εννοείς βγάζει; Να μην έχει διαφημίσεις; Νομίζω ναι. Πάντως τη βρήκα τη λύση και για τον chrome. Πρέπει πάντα να θυμάμαι να διαβάζω όλη τη σελίδα και τις οδηγίες, σήμερα που το έκανα δουλεύει κανονικά. Λοιπόν όταν πάταγα στο "ακούστε ζωντανά το σταθμό", μου ζήταγε μια επέκταση στην οποία είχε ένα link. Πατώντας σ αυτό σε πέταγε σε μια σελίδα που είχε οδηγίες κι ήταν τελικά απλές αλλά δεν μου είχε ξανατύχει. Αυτή η σελίδα λοιπόν είχε άλλο link που σου κατέβαζε αυτόματα την επέκταση, αλλά την είχα κατεβάσει τόσες φορές και δεν ήξερα πως δουλεύει και τι να την κάνω. Διαβάζοντας λοιπόν προσεκτικά έλεγε ότι έπρεπε με drug n drop να πάρω αυτή την επέκταση απ τον υπολογιστή μου και να την επικολλήσω στο μενού "εργαλεία>επεκτάσεις του google crome. Ετσι απλά έπαιξε κανονικά το ράδιο στον 24radio.gr. Ομολογώ ότι drug n drop απ τα αρχεία μου σε μενού ιστοσελίδας περιηγητή δεν είχα ξανακάνει στη ζωή μου κι ούτε ήξερα ότι μπορεί να γίνει. Οπως και να χει λύθηκε το θέμα, ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,464
North by Northeast
Εννοούσα αν εμφανίζονται διαφημίσεις στο παράθυρο του προγράμματος.

Τέλος πάντων, απο περιέργεια ρώτησα. Έχω βολευτεί με το RarmaRadio και το συστήνω σε όσους θέλουν να ακούνε και να γράφουν τόσο ελληνικούς όσο και ξένους σταθμούς.