Παω να δω τα unread posts και δείτε τι μου βγαζει. Η πλακα ειναι οτι οσα refresh και να κανω δεν γινεται τιποτα απλά μειώνονται τα δευτερόλεπτα τα οποια ειναι παρα πολλα.
Υπήρξε ένα σοβαρό ηλεκτρολογικό πρόβλημα χθες βράδυ στο data center που φιλοξενείται ο σέρβερ μας. Από την διακοπή ρεύματος επηρεάστηκε το φόρουμ και παρουσιάστηκαν τα παραπάνω μικροπροβλήματα που θα έχουν λυθεί λογικά πριν το τέλος της σημερινής ημέρας
Δημήτρη καλό θα ήταν να μην απενεργοποιηθεί. Σε άλλα φόρουμ το flag είναι στα 20 ή 30 δευτερόλεπτα. Τρώει πολλά resources από τον σέρβερ. Και 5 δευτερόλεπτα περνάνε μέχρι να δεις τα αποτελέσματα της πρώτης αναζήτησης δεν νομίζω ότι καθυστερεί ουσιαστικά.
Εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες τα 5 δευτερολεπτα δεν δουλευουν και κανει refresh με την μια. Εχω 24 γραμμη και με το που παταω το refresh το κανει σε λιγοτερο απο δευτερολεπτο και πολλες απανωτές φορες και δουλευει χωρις να περιμενω. Στην αρχη νομιζα οτι εγινε αρση του οριου αλλα μετα καποια στιγμη μου ειπε να περιμενω. Συνήθως ομως δεν χρειαζεται.