ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗ ΔΕΣΜΗ ΤΟΥ ΟΤΕ

GVIPER

New member
28 August 2007
36
Παιδιά για σας, δεν μπορώ να κατεβάσω τη δέσμη με τα Ελληνικά (12524 V 30000) του HELLAS SAT. ¨Εχω μεγάλο κινητό πιάτο 1.60 και σήμα κανονοκό 70%. Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Μήπως κανεις λάθος στο FEC (που ειναι 5/6 νομίζω);
Αυτά κατεβαινουν και με πιατακι 60 εκατοστών...
Εκτός κι αν εχεις καμία παρεμβολή απο καπου ή ειναι εντελώς λάθος η στροφή του λνβ...(σκεψου ότι υπάρχει και πομπός στα 12524 οριζόντια και πρεπει να μην κάνει "μπάσιμο" στην καθετη πόλωση..)

Από το ίδιο πιάτο τα έχω ξανακατεβάσει πολλές φορές αλλά και λίγο πριν απο τα Χριστούγεννα. Εκτός αυτού δοκιμάζω με 4 διαφορετικούς Receivers, χωρίς αποτέλεσμα. Ισως έγινε μετακήνηση του πιάτου με τις κακοκαιρίες που είχαμε. Άλλά πάλι το σήμα στη δέσμη είναι 70%. Σ' ευχαριστώ Vorios.

Μα αν η στροφη του λνβ δεν ειναι σωστη και δεχεσαι παρεμβολή απο την αντίθετη πόλωση, θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με οσους δεκτες κι αν δοκιμάσεις.
Μπορεί και το πιάτο να μην κεντράρει σωστα βεβαια, αλλά την στροφη του λνβ ειναι ευκολο να την δοκιμάσεις

Καλημέρα Vorios. Το πρόβλημα ήταν "Απορύθμηση του πιάτου" πιο συγκεκριμένα είχε χαλάσει η ανύψωση, λόγω του βάρους του χιονιού. Το θέμα μπορεί να κλείσει.Σ' ευχαριστώ για την προσπάθεια.:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF: