Δεν μπορω να περασω νεο ιματζ στον dreambox800

george664

AVClub Addicted Member
11 May 2007
1,449
ΡΕΘΥΜΝΟ
Aπο χθες προσπαθω με τον γνωστο τροπο να περασω ιματζ στον δεκτη αλλα δεν μου γραφει την ΙΡ οσο και να περιμενω Επισης οταν το αφησω να συνεχισει και να μου ανοιξει με το ιματζ που εχει επανω μου κολλαει οταν η μπαρα φθασει στην μεση περιπου υπαρχει λυση?

βγάλε το usb από πάνω του και αν δεν δοκίμασε με ενα κοντό καλώδιο του μετρου
(το κανει σε ενα γνωστό μου συνέχεια και όταν βγάζει το usb παίρνει με την μια)

Σωστά,άφησε μονο το καλώδιο ethernet επάνω,αφαιρώντας ότι έχεις συνδεμένο,και δοκίμασε,δεν χρειάζεται πιστεύω μικρό καλώδιο

Εννωητε οτι πανω στον δεκτη δεν υπαρχει τιποτα ακομα και stick που του βαζω για το barry allen του το βαζω την ωρα που γραφει το barry allen το που πιστευω πρεπει να νε πανω ειναι το τροφωδοτικο (εννωητε-bye-)το ethernet και ο δισκος που ουτ´οσι αλλος ειναι και μεσα και δεν μπορεις να τον βγαλεις!

Μπες από το μενού του dreambox μέσα στην τβ και βάλε χειροκίνητα όποια την ip θέλεις και απενεργοποίησε το αυτόματο chp κάπως έτσι λέγετε.

Aπο χθες προσπαθω με τον γνωστο τροπο να περασω ιματζ στον δεκτη αλλα δεν μου γραφει την ΙΡ οσο και να περιμενω Επισης οταν το αφησω να συνεχισει και να μου ανοιξει με το ιματζ που εχει επανω μου κολλαει οταν η μπαρα φθασει στην μεση περιπου υπαρχει λυση?

Ειχα παλιά το πρόβλημα της μη εμφανισης ΙΡ κι εγω, απο λαθος σετάρισμα του dhcp στον ρουτερ. Τοτε το ειχα λύσει με το προγραμματάκι Magic DHCP server το οποίο δημιουργεί προσομοίωση dhcp στο pc ακόμη κι αν ο ρούτερ δεν ειναι σωστα ρυθμισμένος και το άνοιγα όταν ήθελα να κάνω αναβάθμιση (αν θυμάμαι καλά ειναι free προγραμματάκι). Το κόλλημα στα μισα συμβαινει συνήθως όταν υπάρχουν "ασύμβατα χρονολογικά" 'ιματζ ταυτόχρονα (σε στικ η cf) και πάμε απο το ένα στο αλλο

Ετσι οπως τα περιγράφεις το πρόβλημα είναι δικτυακό και όχι πρόβλημα δέκτη.

Είσαι σίγουρος οτι το δίκτυο σου είναι οκ (DHCP, καλώδια κτλ)?