Δεν πα να είναι μεταχειρισμένο 25ετίας...

χτυπιέται αλύπητα εδώ.

!BUP9dP!B2k~$(KGrHgoH-DkEjlLly9hRBKMi5V34kg~~_1.JPG

Α ρε thorens αθάνατη!

Είναι ακόμη νωπή η αίσθηση και το δέος που μου προκάλεσε η όψη και η φευγαλέα αφή του πρώτου Thorens Reference - με τους τρεις βραχίονες - όταν το είχα δει και αγγίξει φευγαλέα στο Χίλτον, στην έκθεση Hi-Fi του 1981 - αν δεν κάνω λάθος, ίσως ήταν και του 1980.

Κ@ύλα! :HTEHEH56: Βέβαια, η τιμή έγραφε από κάτω... 800.000 δρχ!!!! :help:

Οι τώρα καινουργιες εταιρείες με τις ακρυλικές και τις γυαλιστερές πατάτες τι ψάχνουν???
που είναι η νέα τεχνολογία?????στο ακρυλικό?????ή στο μέταλλο??
Ο παλιός είναι καλύτερος τελικά και περισότερο ψαγμένος
και πιό τίμιος ισως αν σκεφθουμαι το τι πατάτα κυκλοφορει απο την κάθε κυρά κατίνα σήμερα
του στυλ καθαρός ήχος

Δυστυχως υπαρχουν,οχι λιγες,σημερινες κατασκευες με εξαιρετικα μεγαλες τιμες,που ελαχιστα υπερτερουν,αν υπερτερουν,απεναντι σε κατασκευες 10-20 ετων,Απο την αλλη ας ειναι καλα καποιοι ,που πουλανε τις παλιες συσκευες για να αγορασουν καποιες πανεμορφες σημερινες κατασκευες

Στα πικάπ δεν έχει παλιά και καινούργια.Η απαίτηση είναι για υψηλής ακρίβειας μηχανικές κατασκευές.Τέτοιες κατασκευές δεν είναι εύκολες και κοστίζουν πάρα πολύ.Γι' αυτό και δεν πέφτει κι η αξία τους,όπως στις υπόλοιπε(πέρα απο την όποια συλλεκτική τους αξία).

Κατα την αποψη μου η συλλεκτικη αξια ειναι που οδηγησε τον αγοραστη να δωσει 20000 euro και οχι οτι αυτο το πικ απ παιζει καλυτερα απο ενα κορυφαιο clearaudio ή transrotor. ΚΑι μη ξεχναμε οτι τα συγχρονα υλικα εχουν πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα (βεβαια δεν εχουν "συναισθημα" στην αναπαραγωγη)-bye-

Κατα την αποψη μου η συλλεκτικη αξια ειναι που οδηγησε τον αγοραστη να δωσει 20000 euro και οχι οτι αυτο το πικ απ παιζει καλυτερα απο ενα κορυφαιο clearaudio ή transrotor. ΚΑι μη ξεχναμε οτι τα συγχρονα υλικα εχουν πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα (βεβαια δεν εχουν "συναισθημα" στην αναπαραγωγη)-bye-

Το πικαπάκι 20ετίας ήταν φτιαγμένο με μεράκι και συστατικά
ΑΓΑΠΗ στον ηχο και extreme υλικα και σχεδια για την εποχή ΤΟΤΕ...

Τα σημερινά κορυφαία πικάπ που αναφέρεις λές να ειναι νύχτα με την μέρα με τον παπού η απλά κακές εντυπωσιακές αντιγραφές απλά βασισμένες στο ... πλαστικό και το μέταλλο????

Αποψη μου
ο παπούς παίζει ακόμα
και Μπράβο σε οποιον φίλο το έχει
κάτι σίγουρα ξέρει
σε σχέση με την και καλά hi end σαβούρα που κυκλοφορεί σήμερα απο την κάθε κυρά κατίνα
σε χιλίαδες versions

Last edited:
Το πικαπάκι 20ετίας ήταν φτιαγμένο με μεράκι και συστατικά
ΑΓΑΠΗ στον ηχο και extreme υλικα και σχεδια για την εποχή ΤΟΤΕ...

Τα σημερινά κορυφαία πικάπ που αναφέρεις λές να ειναι νύχτα με την μέρα με τον παπού η απλά κακές εντυπωσιακές αντιγραφές απλά βασισμένες στο ... πλαστικό και το μέταλλο????

Αποψη μου
ο παπούς παίζει ακόμα
και Μπράβο σε οποιον φίλο το έχει
κάτι σίγουρα ξέρει
σε σχέση με την και καλά hi end σαβούρα που κυκλοφορεί σήμερα απο την κάθε κυρά κατίνα
σε χιλίαδες versions

Μπορεις να μας αναφερεις ποια ακριβα πικαπ σημερα ειναι hi-end σαβουρα; Ετσι μερικα για να καταλαβουμε.