- 17 June 2006
- 12,626
Κατά καιρούς έχω "ενοχλήσει" την διαχείριση για διαγραφές μηνυμάτων χωρίς ενημέρωση.
Τελευταία, το έκανα με ΠΜ στον ΓΔ, αλλά πάλι δεν βλέπω κάτι να αλλάζει.
Σε θέμα στην hi end, διαγράφηκαν μηνύματα που ουσιαστικά υπεράσπιζα τον εαυτό μου και το forum χωρίς φυσικά καμία ενημέρωση.
Δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει το σωματείο, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό.
Επίσης, παρ όλο που έγινε σύσταση στο μέλος που πρόσβαλε και άφηνε υπονοούμενα απ τον DIPIE, το συγκεκριμένο μέλος, όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη, αλλά συνέχισε να προκαλεί.
Φυσικά, ένας που δεν πρόλαβε να διαβάσει το τόπικ, δεν έχει ιδέα.
Κάποιοι όμως, διάβασαν τις προκλήσεις και τις επιθέσεις του μέλους και εφόσον πλέον δεν υπάρχουν τα μηνύματα, μπορεί να μείνει με τις εντυπώσεις που προσπάθησε το μέλος να περάσει.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό (όλα τα μηνύματα υπάρχουν για όποιον θέλει)
Τελευταία, το έκανα με ΠΜ στον ΓΔ, αλλά πάλι δεν βλέπω κάτι να αλλάζει.
Σε θέμα στην hi end, διαγράφηκαν μηνύματα που ουσιαστικά υπεράσπιζα τον εαυτό μου και το forum χωρίς φυσικά καμία ενημέρωση.
Δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει το σωματείο, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό.
Επίσης, παρ όλο που έγινε σύσταση στο μέλος που πρόσβαλε και άφηνε υπονοούμενα απ τον DIPIE, το συγκεκριμένο μέλος, όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη, αλλά συνέχισε να προκαλεί.
Φυσικά, ένας που δεν πρόλαβε να διαβάσει το τόπικ, δεν έχει ιδέα.
Κάποιοι όμως, διάβασαν τις προκλήσεις και τις επιθέσεις του μέλους και εφόσον πλέον δεν υπάρχουν τα μηνύματα, μπορεί να μείνει με τις εντυπώσεις που προσπάθησε το μέλος να περάσει.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό (όλα τα μηνύματα υπάρχουν για όποιον θέλει)