Δεν παίρνω το 100% από το subwoofer!!!

Επισης ξερω οτι στην κινηματογραφικη ηχογραφιση,μιξη κλπ η διαχειριση χαμηλων ειναι ενα πρωτευων κομματι που αποσκοπει κ στον εντυπωσιασμο.

Συγνωμη για την εκ περιτροπης ανορθογραφια μου.

Οταν το επαιζες σε δικαναλη ακροαση φανταζομαι επαιρνε απο το πρε-αουτ του προενισχυτη?
Μεσω Denon τωρα, τι ρυθμιση εχει το κρος, sub level, lfe level?
Tην ενταση στο σαμπ με τι μηχανημα την ρυθμισες?

Ρυθμισμα θελει. Θα το βρεις.

Με τον NAIM έπαιρνε από το πρε-αουτ κανονικά έχω και photo το δείχνω. και οι ρυθμίσεις του sub φαίνονται στην photo!

Attachments

• syb1.jpg
    syb1.jpg
    66.9 KB · Views: 26
Ενώ με τον DENON τις μόνες ρυθμίσεις που έχει για το sub είναι-subwoofer peak limit level- δηλαδή του ορίζεις το όριο που θα παίζει έτσι ώστε να μην ξεπερνάει τα όρια του!! Έχει -30db μέχρι -18 db και off και εννοείτε ότι είναι στο off γιατί με τις μονάδες που έχει παίζει απροβληματιστα. και μια δεύτερη λειτουργία είναι το vol που έχει από -12…0 και +12 και παίζει στο -7 γιατί πιο πάνω αρχίζει και παραμορφώνει αρκετά. Όσο για τις ρυθμίσεις του sub έχω photo….

Attachments

• sub.jpg
    sub.jpg
    67.1 KB · Views: 15
Λοιπόν η ΑΚΡΗ βρέθηκε!!! Το πρωί πείρα από τον φίλο μου τον Γιάννη μιχαηλο ένα CD bass tester και το δοκίμασα και με το DVD PIONNER και με το CD MARANTZ και με ενισχυτή τον DENON και στις δυο περιπτώσεις!! Οι ρυθμίσεις στο sub ήταν ακριβός οι ίδιες και στα δυο. Στο αποτέλεσμα τώρα τα πράγματα ήταν όπως τα φανταστικα και όπως τα υποψιαζόμουν ( ότι φταίει κάτι άλλο εκτός από το sub)…….. τελικά φταίει η ΠΗΓΗ!!!! Το marantz μπόρεσε να φτάσει το sub στα επίπεδα που μπορεί να παίξει ενώ το pionner δυστυχώς δεν έχει αυτές τις ικανότητες. Άρα είναι θέμα διαχείρισης του σήματος από την κάθε πηγή και αν θα μπορούσα να βάλω μια βαθμολογία για το αποτέλεσμα……pionner =7 marantz =10

ΥΓ ( επιτέλους άκουσα το sub να παίζει ΣΩΣΤΑ):firstprize::firstprize:

Re: Απάντηση: Δεν παίρνω το 100% από το subwoofer!!!

Λοιπόν η ΑΚΡΗ βρέθηκε!!! Το πρωί πείρα από τον φίλο μου τον Γιάννη μιχαηλο ένα CD bass tester και το δοκίμασα και με το DVD PIONNER και με το CD MARANTZ και με ενισχυτή τον DENON και στις δυο περιπτώσεις!! Οι ρυθμίσεις στο sub ήταν ακριβός οι ίδιες και στα δυο. Στο αποτέλεσμα τώρα τα πράγματα ήταν όπως τα φανταστικα και όπως τα υποψιαζόμουν ( ότι φταίει κάτι άλλο εκτός από το sub)…….. τελικά φταίει η ΠΗΓΗ!!!! Το marantz μπόρεσε να φτάσει το sub στα επίπεδα που μπορεί να παίξει ενώ το pionner δυστυχώς δεν έχει αυτές τις ικανότητες. Άρα είναι θέμα διαχείρισης του σήματος από την κάθε πηγή και αν θα μπορούσα να βάλω μια βαθμολογία για το αποτέλεσμα……pionner =7 marantz =10

ΥΓ ( επιτέλους άκουσα το sub να παίζει ΣΩΣΤΑ):firstprize::firstprize:

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε!! :grinning-smiley-043

Να έλεγες τουλάχιστον ότι το marantz έχει καλύτερη ατάκα και έλεγχο να το καταλάβω, αλλά το pioneer να μην έχει ένταση δύσκολο.. :antlers::antlers::antlers:

Όσοι πιστοί προσέλθετε για να ακούσετε τα αποτελέσματα και μόνοι σάς το σπίτι είναι ανοιχτό για όποιον θέλει να ακούσει την διαφορά. Και δεν είναι μόνο στην ατάκα αλλά γενικά το ΜΑΡΑΝΤΖ κέρδισε κατακρατος σε όλα τα σημεία!!:BDGBDGB53::BDGBDGB53::BDGBDGB53: