Δεν πάμε καλά...

Όπως λέει και ο =silent= έχει πολύ πράγμα εκεί μέσα..

HARD GAY OKAAAAAAAAAAAYYYYY!!!!
Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής..

Eγώ δεν κατάφερα να το δώ όλο παρά μόνο αρκετό για να πάρω μια ιδέα. Eπίσης υπάρχει μια εκπομπή στο Mακεδονία που έχει τρέλες των Kινέζων. Πολύς κόσμος έχει παλαβώσει και κάνει το παν για να βγεί στο γυαλί ή να βγάλει κανα φράγκο...

Αυτους παντως του κοβω για Ιαπωνες. Αμα σας πω τι σοι τσοντες ειχα δει στην Ιαπωνια.... ειναι παλαβοι!

Πράγματι Ιάπωνες είναι...
μιλάμε όμως οτι τον κόσμο τον δέρνει διαστημική μ@λ@κί@!!

Ntinos1972 said:
Αμα σας πω τι σοι τσοντες ειχα δει στην Ιαπωνια.... ειναι παλαβοι!

Ο τυπος αυτος παιδια ουτε τσοντες γυρναει ουτε ειναι gay. Ειναι κομικος και εχει κερδισει πολυ κοινο σε ολο τον κοσμο. Ειναι σαν τον Ali G αν τον ξερετε. Εχει παρα πολυ γελιο:flipout:

Και μαλιστα ολλες του οι εκπομπες αμα θα δειτε εχουνε υποτιτλους. Ο κοσμος εχει χαζεψει με την παρτη του:captain:

Re: Απάντηση: Δεν πάμε καλά...

Elena K said:
κομπλεξικό ιαπωνικό κατεστημένο εννούσα αλλά με συνεπήρε ο Hard Gay! HOOOOOO!!!!...

Say Say Say
:Banane0:

__Παιδιά, δεν ξέρω τι λέτε (για τα πρώτα μηνύματα λέω), αλλά εγώ, αν και πρώτη φορά τον είδα στη ζωή μου τώρα τον τύπο, ένα είπα (και μάλιστα ήμουν και προκατειλημμένος ότι θα δω κάτι χαζό -σαν κάποια εντελώς χαζά ιαπωνικά τηλεπαιχνίδια): RESPECT!!

__O τύπος είναι φοβερός ρε! Βέβαια, είμαι και λίγο εξοικειωμένος με την Ιαπωνική κουλτούρα και το στιλ τους (είδατε συμπεριφορά οι υπάλληλοι της Yahoo Japan..?). Ο τύπος είναι εντελώς τρελός και έξυπνος (δε θα μου άρεσε αν ήταν απλά παλαβός ή χυδαίος). Εμένα μου άρεσε πάντως, thumbs up!... Χαχα, ρε τον παλαβό...

Παιδια, δεν ξερω τι λετε εσεις, εμενα μου φανηκε ενας καραγκιοζης και μισος!!! Εχασα και την ωρα μου μονο που το ειδα. Αλλα απο ποτε ειχαν οι Ιαπωνες χιουμορ για να το αποκτησουν τωρα???
Αντε να βγαλει η Sony το PS3 για να τρεξουν παλι σα τα χαζα εξω απο τα μαγαζια να περιμενουν στις ουρες να το αγορασουν, γιατι σε αυτο ειναι καλοι!!! :p

Οτι τους δέρνει τους Ιάπωνες διαστημική μ@λ@κί@ είναι δεδομένο...
Όμως ο τυπάς είναι εξω φτερνών!!!(για να το παραφράσω λιγάκι..)
Πολύ γέλιο κυρίες και κύριοι...

=silent= said:
Ο τυπος αυτος παιδια ουτε τσοντες γυρναει ουτε ειναι gay. Ειναι κομικος και εχει κερδισει πολυ κοινο σε ολο τον κοσμο. Ειναι σαν τον Ali G αν τον ξερετε. Εχει παρα πολυ γελιο:flipout:

Και μαλιστα ολλες του οι εκπομπες αμα θα δειτε εχουνε υποτιτλους. Ο κοσμος εχει χαζεψει με την παρτη του:captain:

Δεν ειπα οτι αυτος γυρναει τσοντες, ουτε οτι τον εχω δει σε τσοντα.
Ηταν σχολιο για την κουλτουρα (πανω στο θεμα αυτο) των Ιαπωνων.