Δεν τους επιτρέπουν να υιοθετήσουν παιδί, επειδή είναι... χορτοφάγοι!

Δεν ξερω τι γινεται στην συγκεκριμενη ιστορια αλλα η εμπειρια μου απο τον κουμπαρο μου ειναι συνοπτικα η εξης:
  • Τραπεζωνουμε ολους τους σχετικα εμπλεκομενους.
  • Γεμιζουμε το αυτοκινητο με δωρα (μεσα και laptops και καμερες κτλ)
  • Τραβιομαστε ετσι για 1-2 χρονια (με ολα τα ιδρυματα)
  • Τελικα βρισκουμε "αλλη λυση" και τελειωνει το παραμυθι.
Να προσθεσω οτι επροκειτο για νεα σχετικα ατομα (τωρα ειναι 41 ο φιλος μου και η κορη του ειναι 3 ετων σχεδον) με πολυ καλη οικονομικη επιφανεια και ειχαν δηλωσει την προθεση τους να υιοθετουσαν και αδελφια αν ηταν δυνατον (δηλαδη ανω του ενος παιδιου ωστε να μην χωριζαν).

Δεν εχω προθεση να τσουβαλιασω ολες τις περιπτωσεις απλα να αναφερω μια περιπτωση που την γνωριζω πολυ καλα.

Re: Απάντηση: Δεν τους επιτρέπουν να υιοθετήσουν παιδί, επειδή είναι... χορτοφάγοι!

Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα....

"Οι γονείς υιοθέτησαν αυτή τη διατροφή από τη στιγμή που είδαν μια "εκπομπή στην τηλεόραση για τη μεταφορά των ζώων στα σφαγεία", εξηγεί ο Στεφάν Ντακό, δικηγόρος της μητέρας."

Αν είναι να κάνουμε του κεφαλιού μας......

Κρίμα το μωράκι....

Που να βλέπανε και πως μεταφέρουν τα μακαρόνια...
Σκέτη κτηνωδία!

Εντωμεταξύ κάτι τέτοια πωρωμένα άτομα είναι αυτά που κυκλοφορούν με το επιχείρημα "Όταν παραβιάζεις τη φύση αυτή σε εκδικείται"...

Θα μπορούσαν να κυκλοφορούν με το σύνθημα ''όταν δεν δέχεσαι την φύση σου''.
Σίγουρα η υπερκατανάλωση κρέατος την σήμερον ημέρα δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και σε μας αλλά περισσότερο στην φύση.Επίσης η όλη διαδικασία της ζωής του ζώου μέχρι την σφαγή του είναι μια κτηνωδία ειδικά στις υπερβιομηχανίες αλλά αυτό δεν μπορεί να καταστεί δολοφόνους και όλα τα υπόλοιπα κοσμητικά επίθετα τους καταναλωτές.Η φύση μας έκανε παμφάγους..μας έδωσε την επιλογή να σιτιζόμαστε και με χλωρίδα και με πανίδα και μάλιστα το ένστικτο να κυνηγήσουμε το ζώο για να το φάμε...έχετε δει λύκο να κυνηγάει σπαράγγια? (είναι και η εποχή τους)...
Γνώμη μου,από την στιγμή που τρέφεσαι με ζα να το κάνεις με μέτρο και δικά σου ζώα ή από ανθρώπους που γνωρίζεις ότι τα μεγάλωσαν και τα έσφαξαν με νορμάλ τρόπους...

Re: Απάντηση: Δεν τους επιτρέπουν να υιοθετήσουν παιδί, επειδή είναι... χορτοφάγοι!

Παν μέτρον άριστον έλεγαν παλιά.
Οι νέες μόδες το έχουν αλλάξει σε παν μέτρον άχρηστο.

έχετε δει λύκο να κυνηγάει σπαράγγια? (είναι και η εποχή τους)...

Κάνουν και μία ομελέτα... Μούρλια! :p

Δεν ξερω τι γινεται στην συγκεκριμενη ιστορια αλλα η εμπειρια μου απο τον κουμπαρο μου ειναι συνοπτικα η εξης:
  • Τραπεζωνουμε ολους τους σχετικα εμπλεκομενους.
  • Γεμιζουμε το αυτοκινητο με δωρα (μεσα και laptops και καμερες κτλ)
  • Τραβιομαστε ετσι για 1-2 χρονια (με ολα τα ιδρυματα)
  • Τελικα βρισκουμε "αλλη λυση" και τελειωνει το παραμυθι.
Να προσθεσω οτι επροκειτο για νεα σχετικα ατομα (τωρα ειναι 41 ο φιλος μου και η κορη του ειναι 3 ετων σχεδον) με πολυ καλη οικονομικη επιφανεια και ειχαν δηλωσει την προθεση τους να υιοθετουσαν και αδελφια αν ηταν δυνατον (δηλαδη ανω του ενος παιδιου ωστε να μην χωριζαν).

Δεν εχω προθεση να τσουβαλιασω ολες τις περιπτωσεις απλα να αναφερω μια περιπτωση που την γνωριζω πολυ καλα.

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα . Γιαυτό και οργιάζει το μαύρο εμπόριο.
Είναι απίστευτη η ταλαιπωρία σε υποψήφιους γονείς και παιδιά για να ολοκληρωθεί μια υιοθεσία και τελείως υλιστικά τα προαπαιτούμενα.