ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!!

Αντίδραση υπήρξε και τήν έδειξε η τηλεόραση.Βγήκαν σε συμπαράσταση τής κοπέλλας κάποιες γυναίκες απο την κωμόπολη.Αυτή ήταν η μόνη αντίδραση και αυτήν έδειξαν

σωστό και αυτό, πρέπει να το παραδεχθούμε.
Βέβαια φαντάζομαι ότι εάν υπήρχε αντίδραση (όπως πχ οι εκδηλώσεις των Βεροιωτών προς τη Νατέλα) θα είχε προβληθεί από κάποιο έστω κανάλι.

Edit: εγώ ούτε την παραπάνω αντίδραση είδα. Τελευταία είναι αλήθεια χάνω λίγο τα δελτία γιατί ο μικρός κλείνει την τηλεόραση. Μόνο μουσική μπορώ να ακούω μαζί του, το οποίο και εκμεταλλεύομαι καταλλήλως.

Απάντηση: Re: ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!!

σωστό και αυτό, πρέπει να το παραδεχθούμε.
Βέβαια φαντάζομαι ότι εάν υπήρχε αντίδραση (όπως πχ οι εκδηλώσεις των Βεροιωτών προς τη Νατέλα) θα είχε προβληθεί από κάποιο έστω κανάλι.

Edit: εγώ ούτε την παραπάνω αντίδραση είδα. Τελευταία είναι αλήθεια χάνω λίγο τα δελτία γιατί ο μικρός κλείνει την τηλεόραση. Μόνο μουσική μπορώ να ακούω μαζί του, το οποίο και εκμεταλλεύομαι καταλλήλως.

Ο δικός μου αφού αρχίζει να μού ζητάει μουσική(και μάλιστα ψελλίζει Μπάχ ,Μοτσαρτ)μετά απο δέκα λεπτά βάζει d.v.d,και μου λέει´Χαμήλωσε τώρα´.
Βεβαια επειδή μάς διαβάζει και ο Ντοκ,θα δικαιώσει τον μικρό,λόγω τού είδους τής μουσικής και θά προτείνει Γιαπωνέζικη progr.:flipout: :flipout:

επιτρεψτε με με το συμπαθειο δηλαδης.
αυτη ηταν η μονη εκδηλωση συμπαραστασης που ειδαμε.
το αν υπηρξε αλλη δεν το ξερουμε.
αλλωστε δεν νομιζω οτι η συμπαρασταση σε ολες τις εκφανσεις της ειναι κατι που μπορει να φανει στις ειδησεις.
εμεις φυσικα συζητηση κανουμε. ομως αυτοι οι τυποι με τα λεωφορεια δεν κολλαγανε πουθενα , πηγανε με σκοπο να προκαλεσουν και εισπραξανε την απαντηση τους (που τους αξιζε προσωπικη μου αποψη)

Θα θέλαμε, αλλά διαβάζουμε για Πολωνίες και Κροατίες.
Νομικώς αυτό το λέμε "επικίνδυνη ζωή των εννόμων αγαθών"
:flipout: :flipout: :flipout:

οχι ρε παιδια ειμαι αθωος!!!
με τι θεληση τους ηρθαν οι κοπελλες!

:Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:

Απάντηση: Re: ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!!

ακριβως

το να επεκτεινουμε ομως συμπερασματα για μια κοινωνια 3-4000 μελων βασιζομενοι στη συμπεριφορα 20-30 ανρθωπων εινια τελειως διαφορετικο.

ακους βαγγελη? αντε μην πω τιποτα για τα γιαννενα στα διαλα
:violent-smiley-030::flipout::damnyou:

πες !!

εγω τα λεω πρωτα πρωτα .......

το τι και το ποσοι αλοδαποι (κυριως Αλβανοι ) κακοπερασαν εκμεταλευτηκαν και σταλθηκαν αρων αρων πισω δεν λεγεται ......

και καποια Φανταρακια μου ταχα ...... κοκορευονταν και καυχιονταν για το πως ψαρωναν τους Αλβανους ...
και τις Αλβανιδες βεβαιως ............... :slapface:

εμενα αυτο που με εντυπωσιασε περισοτερο απο ολη την ιστορια .........

ειναι το οτι : η αδερφη επαιρνε Βιντεο τον Αδερφο γ@μι@ που βιαζε η εκανε σεχ με την μαθητρια .........

ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ διευθαρμενη διεστραμενη ειναι αυτη η οικογενεια των 2 αυτων αδερφιων ;;;;;;;;;;;
( οχι οτι των αλλων 3 η 4 ειναι νορμαλ ....)

τι γονεις ειναι αυτοι που μεγαλωνουν τετοια παιδια ;;;;;;

ασχολουνται εστω μισο λεπτο με τα Παιδια τους ;;;;; τα τιμωρουνε ;;;; τα επιπλητουν εστω ;;;;

η τα καμαρωνουν για τα κατορθωματα τους ;;;;;; και τα συνχαιρουν κιολας ;;;;

Re: Απάντηση: Re: ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!!

πες !!

εγω τα λεω πρωτα πρωτα .......

το τι και το ποσοι αλοδαποι (κυριως Αλβανοι ) κακοπερασαν εκμεταλευτηκαν και σταλθηκαν αρων αρων πισω δεν λεγεται ......

και καποια Φανταρακια μου ταχα ...... κοκορευονταν και καυχιονταν για το πως ψαρωναν τους Αλβανους ...
και τις Αλβανιδες βεβαιως ............... :slapface:

Πέρυσι είχα φοιτήτρια, Ελληνίδα της μειονότητας από την Αλβανία, που ήλθε από εκεί βαφτισμένη (πριν την πτώση του Ραμίζ Αλία) με δυο βαθιές ουλές στον αριστερό ώμο. Από τί;;;; Ξιφολόγχη.... στα σύνορα.

Re: Απάντηση: Re: ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!!

Πέρυσι είχα φοιτήτρια, Ελληνίδα της μειονότητας από την Αλβανία, που ήλθε από εκεί βαφτισμένη (πριν την πτώση του Ραμίζ Αλία) με δυο βαθιές ουλές στον αριστερό ώμο. Από τί;;;; Ξιφολόγχη.... στα σύνορα.

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!!

Τι εννοείς ακριβώς;

Αν προσπαθείς να περάσεις τα σύνορα μιας χώρας χωρίς νόμιμη άδεια...πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα...

Μπα, στο συνοριακό φυλάκιο της κρυσταλλοπηγής είχε γίνει. Νόμιμη είσοδος οικογένειας με πρόσκληση του πατέρα. Αλλά μαζί με τα ξερά.... κάηκε και το χλωρό.

Κάτσε Παναγιώτη, γιατί έχω χάσει επεισόδια, δεν γνωρίζω το γεγονός. Πήγαν στη Βάθια της Μάνης και έφυγαν ζωντανοί; (Ή πήγαν σε άλλη Βάθια);

Κάτσε Παναγιώτη, γιατί έχω χάσει επεισόδια, δεν γνωρίζω το γεγονός. Πήγαν στη Βάθια της Μάνης και έφυγαν ζωντανοί; (Ή πήγαν σε άλλη Βάθια);
:grinning-smiley-043 :flipout: :flipout: :flipout:
…συγνώμη για το off topic… το θέμα είναι όντως σοβαρό…αλλά το σχόλιο του Κώστα το βρήκα άκρως διασκεδαστικό…