Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Αντίδραση υπήρξε και τήν έδειξε η τηλεόραση.Βγήκαν σε συμπαράσταση τής κοπέλλας κάποιες γυναίκες απο την κωμόπολη.Αυτή ήταν η μόνη αντίδραση και αυτήν έδειξαν
ρε σεις και εγω που δεν εχω βιασει ακομα , εγγυητη δεν εχω?
σωστό και αυτό, πρέπει να το παραδεχθούμε.
Βέβαια φαντάζομαι ότι εάν υπήρχε αντίδραση (όπως πχ οι εκδηλώσεις των Βεροιωτών προς τη Νατέλα) θα είχε προβληθεί από κάποιο έστω κανάλι.
Edit: εγώ ούτε την παραπάνω αντίδραση είδα. Τελευταία είναι αλήθεια χάνω λίγο τα δελτία γιατί ο μικρός κλείνει την τηλεόραση. Μόνο μουσική μπορώ να ακούω μαζί του, το οποίο και εκμεταλλεύομαι καταλλήλως.
Θα θέλαμε, αλλά διαβάζουμε για Πολωνίες και Κροατίες.
Νομικώς αυτό το λέμε "επικίνδυνη ζωή των εννόμων αγαθών"
![]()
![]()
![]()
και ποιοι ειναι αυτοι οι "αντιεξουσιαστες" που νομιζουν οτι μπορουν να προσβαλουν ετσι αυτον τον κοσμο?
ακριβως
το να επεκτεινουμε ομως συμπερασματα για μια κοινωνια 3-4000 μελων βασιζομενοι στη συμπεριφορα 20-30 ανρθωπων εινια τελειως διαφορετικο.
ακους βαγγελη? αντε μην πω τιποτα για τα γιαννενα στα διαλα
:violent-smiley-030::damnyou:
πες !!
εγω τα λεω πρωτα πρωτα .......
το τι και το ποσοι αλοδαποι (κυριως Αλβανοι ) κακοπερασαν εκμεταλευτηκαν και σταλθηκαν αρων αρων πισω δεν λεγεται ......
και καποια Φανταρακια μου ταχα ...... κοκορευονταν και καυχιονταν για το πως ψαρωναν τους Αλβανους ...
και τις Αλβανιδες βεβαιως ............... :slapface:
Πέρυσι είχα φοιτήτρια, Ελληνίδα της μειονότητας από την Αλβανία, που ήλθε από εκεί βαφτισμένη (πριν την πτώση του Ραμίζ Αλία) με δυο βαθιές ουλές στον αριστερό ώμο. Από τί;;;; Ξιφολόγχη.... στα σύνορα.
Τι εννοείς ακριβώς;Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα...
Τι εννοείς ακριβώς;
Κάτσε Παναγιώτη, γιατί έχω χάσει επεισόδια, δεν γνωρίζω το γεγονός. Πήγαν στη Βάθια της Μάνης και έφυγαν ζωντανοί; (Ή πήγαν σε άλλη Βάθια);
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.