Δεν υπάρχει δηλαδή δωρεάν internet σε καμία Κ***εταιρία?

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Παιδιά όπως είπα σε άλλο thread θέλω να αγοράσω ένα iphone αλλά απ ότι κατάλαβα δεν έχει a-gps ας πούμε για τους χάρτες ωπότε και θέλει Internet έψαχνα στα πακέτα καρτοκινητής που υπάρχουν και δεν βρήκα πουθενά ας πούμε πακέτο δώσε 7 το μήνα και έχε unlimited mb internet,μόνο 200 ή 500mb σου δίνουν δηλαδή μόλις τελιόσουν πλήρωνε πάλι...

Και το κακό με το iphone είναι ότι κακά τα ψέματα τα περισσότερα app του είναι internet τώρα να τρέχω για να βρω wifi spot δεν νομίζω..

Αλλά γιαυτό μου την δίνει περισσότερο είχα την εντύπωση ότι μπορείς να δώσεις κάποια λεφτά και να έχεις unlimited για what's up νομίζω...

οι χαρτες του google ( δηλ η εφαρμογη maps ) πραγματι απαιτει ιντερνετ

υπαρχουν ομως και αλλες εφαρμογες gps που δεν χρειαζονται ιντερνετ διοτι εχουν ενσωματωμενους χαρτες

βεβαια ειναι αρκετα ακριβες

και απαιτουν λογ/μο στο app store με πιστωτικη καρτα ( για την αγορα )

το iphone εχει gps δεκτη κανονικα

απεριοριστο ιντερνετ 3g δε νομιζω να υπαρχει πουθενα και αν υπηρχε δε θα ταν με 7 ευρω ...

Ναι και γενικότερα από youtube μπορεί να θέλω να κατεβάσω τίποτα έλεος πια που φτάσαμε εν όψη 2011 να μας μετράνε τα MB...
αλήθεια δεν το ήξερα ότι έχει a-gps πολύ ωραία αποκλείεται να μην υπάρχει app που να το λειτουργεί του στύλ mls ή κάτι τέτοιο..
Igo ας πούμε?

Και το agps να χρησιμοποεί το iphone η χρήση που κάνει είναι κάτι kb την φορά...
Κατεβάζεις ένα gps πρόγραμμα,βάζεις και ένα data plan και είσαι μια χαρά..

Καταρχήν ΔΕΝ υπάρχει δωρεάν internet και κατά δεύτερον ΔΕΝ υπάρχει unlimited internet.

Οπου βλέπετε unlimited προσέξτε τα αστεράκια....

Είναι max 1-1.5GB τον μήνα (παλιά είχε η Vodafone 3GB αλλά το κοψε με τα τωρινά προγράμματα).

Και προσοχή μην το ξεπεράσετε γιατί η χρέωση είναι τρελή μετά *

* παθών και μαθών.

υπαρχουν εφαρμογες με χαρτες οπως το sygic / navigon κλπ

που λειτουργει σα gps δλδ

γιατι εχει δεκτη κανονικα
το a στο a-gps δηλωνει οτι μπορει να υποβοηθαται απο ιντερνετ