Denon 1909 1 ετους εντος εγγυησης

Status
Not open for further replies.
χρωμα? κατασταση?

συσκευασία, εγγυηση κινοτεχνικής, απόδειξη αγορας υπαρχουν?

Το χρωμα ειναι μαυρο ,η κατασταση ειναι αριστη ,αγορασμενο απο Κινοτεχνικη εντος εγγυησης (δλδ υπαρχει η αποδειξη αγορας) οδηγει 2 B&W 602S3 ,center LCR6-S2 ,DM302 SR ,μπορεις φυσικα και να τον ακουσεις ,ξερεις υποθετω οτι εχει ολα τα νεα φορματ
Παρε με τηλ 6938396400 για οτι αλλο θελεις

Last edited:
Μετα απο πμ μελους που εξεφρασε ενδιαφερον αγορας ,ο ενισχυτης θα κρατηθει για σημερα για το μελος Γιωργος Λ****Σ

Σας απαντησα στο πμ ,θα περιμενω εως και αυριο γιατι το Σαββατο περιμενω καποιο μελος που εχει ενδιαφερθει για ακροαση/αγορα του ενισχυτη
Απάντησα πρίν λίγο. Ευχαριστώ.

Το πμ που μου στειλατε ειναι το αρχικο σας ,δλδ εκδηλωσης ενδιαφεροντος ,αυτο τουλαχιστον ελαβα πριν λιγο (ακριβως το ιδιο μηνυμα) εαν εχετε χρονο καντε μου ενα τηλ ,για να καταλαβω ευχαριστω

Βασίλη έχω στείλει 2 πμ αλλά δεν τα βλέπω. Μάλλον το φορουμ έχει κάποιο πρόβλημα... μπορεί και από μένα.

Μπορείς να προχωρήσεις με τους άλλους συμφορουμίτες.

Τον εχει κλεισει με πμ καποιος συμφορουμιτης , φορτος εργασιας λογω εορτων κανει δυσκολο το ραντεβου για να ολοκληρωθει η συναλλαγη,για αυτο και μενει το ποστ ανοιχτο
Οφειλω να πω πως ο ενδιαφερομενος Γιωργος ,προσεφερθη να στειλει και προκαταβολη

Ενδιαφέρομαι κι εγώ και είμαι απο Αθήνα, αν δεν γίνει κάτι με τον ενδιαφερόμενο. Ενημερώστε την αγγελία όταν αυτό θα είναι εφικτό. Ευχαριστώ και χρόνια πολλά!

Η συναλλαγη ολοκληρωθηκε χθες ,το μελος Γιωργος Λιολιος πηρε τον ενισχυτη (με αποδειξη αγορας +την εγγυηση της αντιπροσωπειας) ,τον ευχαριστω πολυ ,καλες ακροασεις Γιωργο θα τον ευχαριστηθεις τον Denon

Status
Not open for further replies.