Denon 2310 και RS6

protoss13

New member
2 January 2008
4
Καλησπέρα,θα ήθελα τις πολύτιμες συμβουλές σας στον προβληματισμό μου αν είναι καλή επιλογή ο συνδυασμός ενός DENON AV2310 με ένα σετ RS6,ένα σετ R90 HD,ένα R180 για κεντρικό εντοιχισμένο σε γυψοσανίδα κάτω απο την τηλεόραση(η οποία θα μπει πάνω απο ενεργειακό τζάκι) και ένα sub R360 για ενιαίο χώρο 55τ.μ.
Η επιλογή των παραπάνω έγινε με βάση το budget (2.500 ευρώ) και το ασημί χρώμα,εκτός και αν σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν καλύτερες προτάσεις σε μαύρο,δεν θα κολλήσω εκεί.

Κώστα σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, η αλήθεια είναι πως γνωρίζω ότι δεν πρόκειται για κεντρικό ηχείο, μου το πρότειναν καταχρηστικά επειδή δεν έχει πολύ βάθος οπότε μπορεί να εντοιχιστεί στη γυψοσανίδα.Για να είμαι ειλικρινής είχα τις αμφιβολίες μου για αυτή την πρόταση και είμαι ανοιχτός σε κάθε συμβουλή.

Έχω αμφιβολίες και για την επιλογή του sub,αντί του R360 μήπως θα ήταν καλύτερο το Klipsch RW-10D?

Επειδή ο χώρος σου είναι μεγάλος, μπορείς να κοιτάξεις και για 12" υπογούφερ.

Εδώ μία πρόταση σχετικά οικονομική: http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-fi.html?keyphrase=THX-12+SUB

Το πρόβλημά σου είναι στο κεντρικό ηχείο. Προσανατολίσου σε κανονικό κεντρικό. Αυτό που θέλεις, δεν θα ταιριάξει με τα κυρίως....