Denon 3806

Χρώμα μαύρο!
Αγορά πριν απο 2 χρόνια
Δεν έπαιζε τα 2 main ηχεία καθώς υπήρχε τελικός για αυτήν την δουλεία οπότε δεν πολυ ζοριζόταν κιόλας.
φωτογραφία θα μπορώ να βάλω την κυριακή!

Να ρωτήσω μερικά πραματακια διοτι εχω μπερδευτει λιγακι:

- Ο ενισχυτής βρίσκεται στην Θεσσαλονικη (όπως αναφέρεται στο profile σου) ή στα Λιόσια στην Αθήνα?
- Εξωτερικα σε τι κατασταση είναι σχετικα με γραντζουνιές, χτυπηματακια κλπ.? Από λειτουργικής απόψεως , συμφωνα με όσα αναφέρονται στο post δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα αν καταλαβα καλα.
- Υπάρχουν κουτι, manual, αξεσουάρ ( όπως π.χ. μικρόφωνο ισοσταθμισης)?
- Εαν βρίσκεται στο μαγαζί που αναφερει το post μπορουν να κανουν αποστολή στο χώρο μου?
- Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ή μιλάμε κατευθείαν με το μαγαζι (εαν βρίσκεται στα Λιόσια) και κανονίζουμε απευθείας?

'Ολα αυτά τα ρωτώ διότι με ενδιαφέρει για αγορά.

Ευχαριστώ και με συγχωρείς εαν σε κούρασα με τις ερωτήσεις μου.

Χαιρετισμους
Κώστας

Aγαπητέ φίλε josoua

Τηλεφώνησα στο καταστημα τα στοιχεία του οποίου δίνονται στο παρον post και οι ανθρωποι λένε ότι δεν εχουν ιδέα περί του θέματος.

Aναμενουμε νεα σου για το εαν ισχύει τελικά η αγγελία ή όχι.

Χαιρετισμούς

Κώστας

Aγαπητέ φίλε josoua

Τηλεφώνησα στο καταστημα τα στοιχεία του οποίου δίνονται στο παρον post και οι ανθρωποι λένε ότι δεν εχουν ιδέα περί του θέματος.

Aναμενουμε νεα σου για το εαν ισχύει τελικά η αγγελία ή όχι.

Χαιρετισμούς

Κώστας

μήπως ο josoua έδωσε απλά ένα link με πληροφορίες για τον denon ????

για κοίτα καλύτερα....

Γεια σου φιλε afam.

Το συγκεκριμενο link παραπεμπει στα στοιχεία που δημοσιοποιεί το συγκεκριμένο κατάστημα για τον Denon 3808. Δεν υπάρχει κάποια αναφορά για τον Denon 3806, ο οποίος πωλείται, σε αυτό το link.

Συμφωνα μάλιστα με τα γραφόμενα του jaws, σε άλλο forum, υπέθεσα ότι εγινε ανταλλαγή μηχανημάτων, ότι δηλαδή αφησε τον 3806 στο κατάστημα, ως παρακαταθήκη και πήρε αμέσως τον 3808 που ήθελε.

Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημα ή η συγχιση, όπως θελετε πείτε το, ξεκινά από το γεγονός ότι δεν βλέπω να παίρνω απάντηση στα post από τον jaws.

Ελπίζω να εμφανιστεί κάποια στιγμή.

Χαιρετισμούς

Κώστας

Last edited:
Παιδιά συγνώμη για την εξαφάνιση!
Λόγω κάποιων σοβαρών προβλημάτων έμεινα εκτός και δεν είχα τον χρόνο και την ψυχολογική διάθεση να παρακολουθήσω!
Το link το έδινα απλά για να δείξω τον ενισχυτή αλλά πάνω στην βιασύνη μου έκανα λάθος και έβαλα λίνκ για τον 3808 αντι για τον δικό μου.
Λόγω των προσωπικών συμβάντων δεν ειμαι διαθετιμένος να δώσω τον ενισχυτή οπότε ακυρώνω την αγγελία!
Με συγχωρίτε πολύ και Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων.

Συγχωρεμένος φίλε. Οταν το αποφασίσεις εδώ είμαστε. Στείλε ένα ΠΜ και τα λέμε.
Χαιρετισμούς
Κώστας