Αυτά έγραψα στο http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=527083&postcount=25Απόψε "χτύπησα" έναν ασημί 3808 στα $1920, νομίζω αρκετά καλή τιμή για το χωριό μας (Dubai). Εκ πρώτης όψεως φαίνεται αρκετά καλό μηχανάκι, πλήρες από ευκολίες και τίμιο για αυτά που ζητάει να πληρώσεις σε σχέση με αυτά που δίνει πίσω. Βλέπετε είμαι "χαροκαμένος" απο τον "βαρύ κι ασήκωτο" AVC-A1XV, τον οποίο χαρακτήρισα πατάτα σε ένα από τα πρώτα μου ποστ στο Avforum (τότε).
Για να εξομολογηθώ την πάσα αλήθεια, πήγαινα να αγοράσω κάτι πιο φτηνό μιας και εδώ δεν έχω σκοπό να στήσω κανένα σύστημα της προκοπής αλλά μου άνοιξε η όρεξη πρώτα με τον ONKYO 875 (είχε και κάτι γράμματα) στα $1150 και μετά κόλλησα με τον 3808 με το DENON Link και το webradio.
Τώρα έχω το εξής πρόβλημα, έχω ένα σετ JBL 6.1 ηχεία μινιόν με βάσεις τοίχου, στα 4Ω, 10-60W (έτσι γράφει), μπορώ να τα βάλω στον 3808 ή θα τα κάψω όλα και ως εκ τούτου να βγώ στην γύρα για κάτι πιο σοβαρό; Τα φώτα σας και σύντομα γιατί αύριο μεσημέρι γυρνώντας από την δουλειά θα του βάλω χέρι
όπου με την συμβουλή του nix_ προχώρησα στην σύνδεση.
Με τις ψηφιακές συνδέσεις και το HDMI δεν είχα κανένα πρόβλημα,ήχου ή εικόνας. Εκεί που τα έχω βρεί μπαστούνια είναι να περάσω το σήμα του δορυφορικού δέκτη μου (S-video προς τον 3808) στην τηλεόραση μέσω HDMI (απο τον 3808). Έχω δοκιμάσει διάφορες ρυθμίσεις στον ενισχυτή και κατά διαστήματα είχα εικόνα και ήχο, όμως στην συνέχεια έχανα την εικόνα για ανεξήγητο λόγο (προσπαθώντας να σετάρω ένα DVD-Divx player με σύνδεση component). Η μοναδική φορά που μπορώ να πω με σιγουριά γιατί έχασα την εικόνα ήταν όταν έκανα rename το "SAT" σε "7020" απο το web interface. Ορισμένες φορές ο ήχος ακούγεται σαν διακοπτόμενος.
Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Ποιες πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις στον δέκτη, στην τηλεόραση και τον ενισχυτή; Εκεί που λέει για color space, RGB, Enhanced κτλ τι πρέπει να έχω; Υπάρχει περίπτωσή να έχω στα χέρια μου ελαττωματικό κομμάτι; Χρειάζομαι τα φώτα σας και τις συμβουλές σας γιατί έχω φορτώσει άσχημα και είμαι έτοιμος να τα βάλω με τον πωλητή.:violent-smiley-030: