Denon 3808

Γεια σας.
Χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με τη λειτουργεία Internet Radio.
Εχω έναν modem-router της Baudtec.
Ο AVR 3808 είναι συνδεδεμένος πανω σε αυτόν.
Ενώ μπορώ να κάνω streaming τα αρχεία που έχω στο pc δεν μπορώ να
"πιάσω" Internet Radio. Η οθόνη μένει στην σελίδα του Internet Radio κενή.
Μήπως πρέπει να κάνω πρώτα κάποιες άλλες ρυθμίσεις ;
Βασίλη μπορείς να με βοηθήσεις σε αυτό;
Ευχαριστώ.

Τσέκαρε το ip που σου δίνει μέσω ενός laptop ή ενός άλλου Η/Υ. Αν το router σου έχει κάποιου είδους firewall ή κάτι τέτοιο, δώσε static ip στον denon, και άνοιξε το firewall για τη συγκεκριμένη διεύθυνση.
Γενικά, αν "βλέπεις" τον ενισχυτή στο τοπικό σου δίκτυο, και δεν "βγαίνει" έξω είναι θέμα router/firewall

Re: Απάντηση: Denon 3808

το ps3 εννοεις να συνδεσω κατευθειαν στη tv?γιατι αν το κανω τοτε οταν θα θελω να ακουσω 5.1 θα πρεπει να καθομαι να ξανασυνδεω.
Φίλε Νίκο, απλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό δυστυχώς.
Πρέπει να περάσεις μέσω του ενισχυτή τον ήχο μέσω component και την εικόνα μέσω HDMI, υπάρχουν επιλογές από τα setup του PS3.
Παρόλα αυτά, σαν διαδικασία θα σε κουράσει περισσότερο, απ'ότι να τα συνδέσεις όλα πάνω στον denon μέσω HDMI, και να έχεις έλεγχο από κει.
Προσοχή, αν η τηλεόρασή σου είναι 720p και όχι 1080p, σέταρέ τα όλα (output του denon και output του PS3) σε αυτήν την ανάλυση για να έχεις 1:1 ανάλυση και μην παρεμβαίνουν τα διάφορα κυκλώματα αναβάθμισης εικόνας, γιατί θα έχεις χειρότερο τελικό αποτέλεσμα (π.χ. στα 1080i).

Απόψε "χτύπησα" έναν ασημί 3808 στα $1920, νομίζω αρκετά καλή τιμή για το χωριό μας (Dubai). Εκ πρώτης όψεως φαίνεται αρκετά καλό μηχανάκι, πλήρες από ευκολίες και τίμιο για αυτά που ζητάει να πληρώσεις σε σχέση με αυτά που δίνει πίσω. Βλέπετε είμαι "χαροκαμένος" απο τον "βαρύ κι ασήκωτο" AVC-A1XV, τον οποίο χαρακτήρισα πατάτα σε ένα από τα πρώτα μου ποστ στο Avforum (τότε).

Για να εξομολογηθώ την πάσα αλήθεια, πήγαινα να αγοράσω κάτι πιο φτηνό μιας και εδώ δεν έχω σκοπό να στήσω κανένα σύστημα της προκοπής αλλά μου άνοιξε η όρεξη πρώτα με τον ONKYO 875 (είχε και κάτι γράμματα) στα $1150 και μετά κόλλησα με τον 3808 με το DENON Link και το webradio.

Τώρα έχω το εξής πρόβλημα, έχω ένα σετ JBL 6.1 ηχεία μινιόν με βάσεις τοίχου, στα 4Ω, 10-60W (έτσι γράφει), μπορώ να τα βάλω στον 3808 ή θα τα κάψω όλα και ως εκ τούτου να βγώ στην γύρα για κάτι πιο σοβαρό; Τα φώτα σας και σύντομα γιατί αύριο μεσημέρι γυρνώντας από την δουλειά θα του βάλω χέρι