DENON 4308 απο 1,3 σε 1,4 firmware?

Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό. Από ότι έχω καταλάβει η έξοδος ήχου από την HDMI θεωρείται standard και μπορείς να επιλέξεις σαν extra την οπτική.......

Νομίζω ότι κάνεις κάποιο λάθος. Πρέπει στα audio settings να υπάρχει κάποιο υπομενού για Dolby digital και dts. Αυτά είναι ενεργά μόλις επιλεγεί σαν έξοδος ήχου η digital. Εκεί λοιπόν υπάρχει επιλογή για downmix σε stereo, και μάλιστα είναι και η default. Μόλις λοιπόν επιλέξεις σαν έξοδο ήχου την digital, πρέπει να μπεις και να αλλάξεις τις default επιλογές ώστε να μην γίνεται downmix. Αν και δεν έχω ps3, νομίζω ότι το menu του δεν έχει και μεγάλη διαφορά απ' το αντίστοιχο του BDP-S550....

Last edited:
Νομίζω ότι κάνεις κάποιο λάθος. Πρέπει στα audio settings να υπάρχει κάποιο υπομενού για Dolby digital και dts. Αυτά είναι ενεργά μόλις επιλεγεί σαν έξοδος ήχου η digital. Εκεί λοιπόν υπάρχει επιλογή για downmix σε stereo, και μάλιστα είναι και η default. Μόλις λοιπόν επιλέξεις σαν έξοδο ήχου την digital, πρέπει να μπεις και να αλλάξεις τις default επιλογές, και να μην γίνεται downmix. Αν και δεν έχω ps3, νομίζω ότι τα menu του δεν έχουν και μεγάλη διαφορά απ' το BDP-S550....

Θα το κοιτάξω το βράδυ και θα σου πώ, αν και είμαι σίγουρος ότι γίνεται downmixing. Θα προσπαθήσω να πάρω και φωτό από την tv, αν και θα είναι επιεικώς χάλια (διότι άσχετος με την φωτογραφία...)

Ενταξει παιδια περασα 5 καναλο ηχο τελικα απο οπτικη συνδεοντας ps3 και denon .Στον denon σε μια out απο τις 5 μπηκα στα menu και ειπα στην 3 π.χ να δινει οπτικη οπως και στο ps3 το ιδιο.Τελος καλο ευχαριστω για την οποια βοηθεια!