denon 4308 scaler!! problem

hawkeye

Established Member
5 November 2007
105
συνδεσα nova με τον denon 4308 για να χρησιμοποιησω τον scaler για 1080p στην lx . η τηλεοραση κλειδωνει σε 1080p αλλα το σημα ειναι χαλι μαυρο. εχει εμφανεις κουκιδες στο σημα ενω μεσω pal το σημα δεν εχει την ιδια οξυτητα αλλα ειναι οκ. τι μπορω να κανω ? φταιει ο αποκωδικοποιητης της nova ή φταιει ο ενισχυτης? μηπως επρεπε να παρω τον onkyo που εχει διαφορετικο scaler?

μεσω composite video out RCA τον εχω συνδεσει με το νοβα. ρυθμισεις εχει auto,480p,720p,1080i,1080p. δοκιμασα και auto kai 1080p αλλα στο σημα του skai ας πουμε βλεπω κουκιδες στο χρωμα ενω μεσω scart του νοβα στην τηλεοραση κλειδωνει σε απλο pal αλλα δεν εχω κουκιδες κλπ.

επισης ενα ερωτημα SOS. upscaling καινει μονο στα αναλογικα σε ψηφιακα ? γιατι απο hdmi 1080i (DVD) στον ενισχυτη σε 1080p στην τηλεοραση η τηλεοραση δεν κλειδωνει σε 1080p αλλα μονο σε 1080i. οταν παιζω νοβα μεσω ενισχυτη σε upscaling κλειδωνει η tv se 1080p.

διαβασα οτι αυτο το ειχε στα μειονεκτηματα ο yamaha. το εχει και ο denon.

αν ναι ηταν ενα απο αυτα που μου εκρυψαν κατα την πωληση.

1 scart στο dvd writer, 1 scart στη tv 1 1 composite στον ενισχυτη. εχει και ενα svideo το οποιο αν το συνδεσεις πρεπει απο τα memu να το εχεις επιλεγμενο. αν το επιλεξεις ακυρωνεις την μια scart.

το δευτερο και επισης σημαντικο ειναι το οτι δεν ανεβαζει απο την hdmi σε hdmi το σημα αλλα το κανει through!!
ισχυει ή δεν το εχω ανακαλυψει πως. τα φωτα σας σας παρακαλω