DENON A/V ACV-A1HD+PLAYER A1XVA1080P

Status
Not open for further replies.

debbie+mary

New member
14 July 2010
17
Ελλάδα
Πωλουνται αποκλειστικα μαζι, ενισχυτης DENON A/V ACV-A1HD και DENON player
A1XVA1080P.Σχεδον αμεταχειριστα,μεταλλικο χρωμα,αψογα στην εξωτερικη τους εμφανιση.Τιμη 4000 ευρω και τα δυο.Τηλ.6944 547703.

Να υποθεσω οτι μιλατε για αυτον????

Denon
AVC-A1HD

Τεχνικά χαρακτηριστικά Ισχύς Εξόδου:
7x150 W (8 ohms)

Αποκωδικοποίηση Ήχου:
Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital-Decoder, Dolby Digital EX, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, DTS-HD, DTS-Decoder, DTS-ES Discrete/Matrix 6.1, DTS Neo:6 Cinema & DTS-Neo:6 Music, DTS 96/24, THX playback modes, HDCD-Decoder, Dolby Headphone

Είσοδοι:
4x HDMI, 4x Digital optical, 3x coaxial, 3x component, 7x Composite, 7x S-Video, multi-channel, 9x Analogue Audio, iPod (με προαιρετικό εξοπλισμό), Ethernet, Network interface (W-LAN), USB

Έξοδοι:
2x HDMI, 2x Digital optical, 2x component, 2x Composite, 2x S-Video, 2x Analogue Audio, Pre-Amplifier

Χειριστήριο:
Ναι

Διαστάσεις (Π x Υ x Β):
434 x 217 x 500 χιλ.

Βάρος:
29 κιλά

Δημητρη να'σαι καλα,
ενα μεγαλο ευχαριστω απο το νεο ιδιοκτητη.-bye-
Το player ειναι σε εξαιρετικη κατασταση σαν καινουργιο.Απιστευτη η βελτιωση σε εικονα και ηχο στο συστημα μου.:operator:

Φιλικα,

Γιωργος.

Γιωργο ,γεια σου.
Χαιρομαι πολυ,που εισαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του PLAYER.
Σου ευχομαι καλες θεασεις και ακροασεις.
Περιμενω να κανω και καποιον αλλο....ευτυχισμενο με την αγορα του ενισχυτη.
Σου συγχωρω την....επαναβαπτιση μου λογω της καταστασης υπερβολικης ευφοριας σου.

Φιλικα,

ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Δημητρη να'σαι καλα,
ενα μεγαλο ευχαριστω απο το νεο ιδιοκτητη.-bye-
Το player ειναι σε εξαιρετικη κατασταση σαν καινουργιο.Απιστευτη η βελτιωση σε εικονα και ηχο στο συστημα μου.:operator:

Φιλικα,

Γιωργος.

ΟΥΠΠΠΣΣ!!!!

ΒΑΓΓΕΛΗ μαζι με τις ευχαριστιες εσπευσα να μετακινισω και την εορτη σου κοντα στην επετειο του ΟΧΙ...
SORRY !!

Μονιμως αφηρημενος εσχατως...
Μαλλον φταινε τα ακουσματα του Α1...
Απλα.. Εξοχο... :award:

Και παλι να σαι καλα,

Φιλικα,
Γιωργος.

Με ιδιαιτερη χαρα κανω γνωστο οτι ο ενισχυτης "τα σπαει'' αυτη την ωρα στο
ηχοσυστημα του νεου του ιδιοκτητη,του Στεφανου.Ειμαι ευτυχης απ'το τηλεφωνημα ενθουσιασμου και ευχαριστιων του Στεφανου μετα τις πρωτες ωρες ακροασης.Ευχαριστω θερμα για την φιλοξενια και ευχομαι σε ολους "ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ''

Βαγγελης.

Status
Not open for further replies.