Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!
Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.
Να εκφρασω κι εγω τον προβληματισμο μου.....για τους ενισχυτες αυτους.....
Αρχιζουν και μου φαινονται πολυ λιγοι και γρηγορα ξεπερασιμοι.
Με τα νεα φορμα ηχου που φανταζομαι οτι ολοι θα θελουν να ακουσουν και την αδυναμια τους να τα διαχειριστουν οσον αφορα τις αποκωδικοποιησεις....και αφετερου την ελλειψη HDMI 1.3 που υποτιθεται οτι εινα το φορμα του μελλοντος το οποιο θα κουβαλαει μαζι και ηχο και εικονα υψηλης ευκρινειας...θεωρω περιττο εως ανουσιο την αγορα τετοιου ενισχυτη την παρουσα φαση.
Προτιμοτερο ειναι η αγορα ενος ποιοτικου πολυκαναλου ενισχυτη χωρις πολλα πολλα τυπου CAV -πχ- στον οποιο θα δινουμε ηδη αποκωδικοποιημενο το σημα μεσω αναλογικων συνδεσεων απο τα καινουργια HD DVDs η απο ενα HTPC
Κι εγώ πιστεύω ότι μια μεγάλη επένδυση σε ολοκληρωμένο ενισχυτή αυτή τη στιγμή με τα επερχόμενα νέα φορμά ήχου δεν είναι και ότι καλύτερο...
Εφόσον είσαι όπως φαίνεται διατεθιμένος να δώσεις ένα σεβαστό ποσό θα πήγαινα σε ένα καλό τελικό ο οποίος θα σου μείνει και σε ένα φτηνό ολοκληρωμένο για προενισχυτή τον οποίο θα αναβάθμιζα αργότερα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.