Denon AVC-A1HDA

Status
Not open for further replies.
Γενικα εισαι λαλιστατος εκτος ..........της παρουσης αγγελιας:p.Μπορεις να δωσεις παραπανω πληρ. οπως ηλικια, παρελκομενα,κουτι ,αποδειξη....

Γενικα εισαι λαλιστατος εκτος ..........της παρουσης αγγελιας:p.Μπορεις να δωσεις παραπανω πληρ. οπως ηλικια, παρελκομενα,κουτι ,αποδειξη....

Για αυτό αγορίνα μου έγραψα το τηλέφωνο, για περαιτέρω πληροφόριες.
Δεν είναι δικός μου είναι του κολητού μου, κουτί δεν έχει, απόδειξη έχει, σε άριστη κατάσταση είναι......
Α, ναι είναι είσης 38 χρονών και Σκορπιός.:flipout::flipout::flipout:

Για αυτό αγορίνα μου έγραψα το τηλέφωνο, για περαιτέρω πληροφόριες.
Δεν είναι δικός μου είναι του κολητού μου, κουτί δεν έχει, απόδειξη έχει, σε άριστη κατάσταση είναι......
Ειδες που τα ξερεις και δεν τα λες?:grinning-smiley-043

[/QUOTE]Α, ναι είναι είσης 38 χρονών και Σκορπιός.:flipout::flipout::flipout:[/QUOTE]
Ο............. φιλος πωλειται?:flipout:Ασε,εχω Σκορπιο 22 μηνων και 18 κιλων:BDGBDGB53:-bye-

Όποιος ενδιαφέρεται παιδιά 3.400. Είμαι ο ιδιοκτήτης.

α) Ο χώρος αγγελιών του AVCLUB δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση των μελών και δεν είναι χώρος αγγελιών με την ευρύτερη έννοια. Για να δημοσιεύσει μέλος αγγελία πρέπει να έχει ήδη 70 δημοσιευμένα θέματα στο λογαριασμό του. Αν γίνει αντιληπτό ότι μέλος δημοσιεύει θέματα για να αποκτήσει το δικαίωμα αγγελίας, αυτά θα διαγράφονται.

Και...

λ) Απαγορεύεται η τοποθέτηση αγγελιών για λογαριασμό τρίτων, καθώς και η προσάρτηση αγγελιών στις υπογραφές των μελών.

Status
Not open for further replies.