Προ 8μήνου έκανα την αναβάθμιση του βαρύ κι ασήκωτου (μόνο στα κιλά) Denon AVC -A1XV σε (Α), η οποία ανάμεσα στα άλλα πρόσθετε και δυνατότητα web access και internet radio. Το μεν internet radio δεν το δοκίμασα καθόλου μιας και είχα εναλλακτικές λύσεις (Dreambox, PCH κτλ), δοκίμασα όμως το web access και δούλεψε μια χαρά, μάλιστα αρκετές ρυθμίσεις τις έκανα απο εκεί.
Από τότε δεν ξαναδοκίμασα τις δικτυακές του δυνατότητες, αν και είναι πάντα συνδεδεμένος στο δίκτυο του σπιτιού.
Χθες βράδυ αποφάσισα να ακούσω internet radio απο εκεί, έτσι για το "ονόρε". Με έκπληξη διαπίστωσα ότι αφού πατήσω το AUX , όπως περιγράφει στο εγχειρίδιο, δεν εμφανίζεται το υπόλοιπο μενού που επιλέγεις ράδιο ή file server (streaming) αλλά βγάζει ένα βελάκι και μετά κενό. Η υπηρεσία radio denon (vtuner) είναι ενεργοποιημένη και θα έπρεπε να κατεβάσει την λίστα με τα favorites.
Από τότε δεν ξαναδοκίμασα τις δικτυακές του δυνατότητες, αν και είναι πάντα συνδεδεμένος στο δίκτυο του σπιτιού.
Χθες βράδυ αποφάσισα να ακούσω internet radio απο εκεί, έτσι για το "ονόρε". Με έκπληξη διαπίστωσα ότι αφού πατήσω το AUX , όπως περιγράφει στο εγχειρίδιο, δεν εμφανίζεται το υπόλοιπο μενού που επιλέγεις ράδιο ή file server (streaming) αλλά βγάζει ένα βελάκι και μετά κενό. Η υπηρεσία radio denon (vtuner) είναι ενεργοποιημένη και θα έπρεπε να κατεβάσει την λίστα με τα favorites.
Αφού είδα κι απόειδα, δοκίμασα να μπω με web access και να δω τι έχει γίνει στις ρυθμίσεις. Μάταια, δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ με τον ενισχυτή. Έλεγξα όλα τα καλώδια και είναι ΟΚ, έκανα ping και ο ενισχυτής απαντά με 21 μς και 64 TTL , δοκίμασα με καρφωτή ip αλλά και με dhcp χωρίς να αλλάξει κάτι.
Δεχόμεθα ιδέες, προτάσεις και επίσης ένα προγραμματάκι που έχει αποθηκευμένο στην μνήμη του ο ενισχυτής και το οποίο είναι ανακτήσιμο απο το web interface. Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς κάνει αλλά μου έχει μπεί η ιδέα μήπως είναι κάποιο propriertary πρόγραμμα επικοινωνίας.
Χριστιανοί και άλλοι πολυπολιτισμικοί, βοήθεια!
Δεχόμεθα ιδέες, προτάσεις και επίσης ένα προγραμματάκι που έχει αποθηκευμένο στην μνήμη του ο ενισχυτής και το οποίο είναι ανακτήσιμο απο το web interface. Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς κάνει αλλά μου έχει μπεί η ιδέα μήπως είναι κάποιο propriertary πρόγραμμα επικοινωνίας.
Χριστιανοί και άλλοι πολυπολιτισμικοί, βοήθεια!