Denon avr-1509 ή Yamaha rx-v463???

Όχι γιατί στον Denon η μέτρηση είναι με πολύ μεγαλύτερη παραμόρφωση και στον Yamaha δεν αναφέρει ούτε κανάλια ούτε παραμόρφωση.

Αντε λοιπόν να βγάλεις άκρη. Αν δεν είναι υποχρεωμένοι οι κατασκευαστές να δίνουν μετρήσεις με συγκεκριμένες συνθήκες....

Μετα απο τισ αποψεις ολων σας κατεληξα στον denon 1909.
Σας ευχαριστω πολυ.

Τι εντυπωσεις να γραψει ρε παιδια ο ανθρωπος?
Εχω 1909 ,δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις(πρωταρης) και ειναι παρα πολυ δυσκολος να τον "στησεις" ,την πρωτη βδομαδα ημουν ζαλισμενος και με το manual στο χερι ,για πρωταρηδες ειναι Γολγοθας ,και τελικα δεν εισαι και σιγουρος αν τον εχεις σεταρει σωστα:bang:

Με όλους τους ενισχυτές έτσι είναι. Μέχρι να συνδέσεις όλα τα μηχανήματα πάνω του, να διαβάσεις 5-6 φορές το manual, να δοκιμάσεις διάφορες ρυθμίσεις, να κάνεις ισοστάθμιση, bass management κ.λπ. σου παίρνει καμιά εβδομάδα.
Ε, δεν μπορεί, κάτι θα έχει να μας πει ο άνθρωπος μόλις τα κάνει όλα αυτά....

Mε τον 1909 ειναι οπως ακριβως στο λεω ,εαν και εφοσον εισαι πρωταρης ειναι γογλοθας,ο 663 ειναι κατα πολυ απλουστερος

Μολις χθες βραδυ τον εστησα και οχι με ολες τις συσκευες πανω του.Το μονο που μπορω να σας πω με σιγουρια ειναι οτι το Auto Setup της Audyssey ειναι ολα τα λεφτα.Αν βαλεις στο σωστο σημειο το mic και δοκιμασεις να ακουσεις μετα,πραγματικα δεν ξερεις απο που σου ερχεται ο ηχος.

Anyway.

Οταν πεσουν πανω ολες οι συσκευες και το pc τοτε θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη και θα την μοιραστω μαζι σας.