DENON AVR-1910 (Ερωτήσεις - Προβλήματα - Reviews...)

Re: DENON AVR 1910

Καλημερα και απο μενα. Εχω τον 1910 και θελω να συνδεσω πανω του με καλωδιο ρευματος ωστε να ανοιγο-κλεινει αυτοματα, το THX-10SUBt sub της Crystal Audio.

Ξερετε πως το ζηταω? Αν δωσετε και κανα link να δω πως ειναι ακομα καλυτερα. Thanks!:operator:

εχω κιεγω το ιδιο sub αλλα το δικο μου ανοιγοκλεινει αυτοματα οταν καταλαβει σημα και οταν κλεισει το σημα μετα απο λιγο κλεινει μονο του παλι...
για τσεκαρισε το...

Re: Denon AVR-1910 με WD HD player

Τι ήταν τελικά; Μήπως απενεργοποίησες το upscale του Denon;

Οχι. Εκανα ενα update το wd μηπως εφταιγε αυτο. Ενανα τις ιδιες διαδικασιες και δουλεψε και βλεπω 1080p.

Ευχαριστώ πάντως οσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου.

Aρκετά καλά τα Tannoy. Να πας να τα ακούσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Θα σου προτείνω και μερικά ακόμη.

καλησπερα και παλι...
ακουσα τα Tannoy F4...
ακουσα τα Kef C7....
ακουσα τα Dali c6....
αλλα μολις ακουσα τα Kef iq7 ειπα οτι αυτα θα παρω, εστω τα L/R πρωτα και μετα το κεντρικο....
μολις παραλαβω θα επανελθω με εντυπωσεις....:guitarist:

Απάντηση: Re: DENON AVR 1910

καλησπερα και παλι...
ακουσα τα Tannoy F4...
ακουσα τα Kef C7....
ακουσα τα Dali c6....
αλλα μολις ακουσα τα Kef iq7 ειπα οτι αυτα θα παρω, εστω τα L/R πρωτα και μετα το κεντρικο....
μολις παραλαβω θα επανελθω με εντυπωσεις....:guitarist:

Χαίρομαι που κατέληξες μετά απο προσωπική ακρόαση.
Καλορίζικα λοιπόν και περιμένουμε εντυπώσεις, κυρίως στο εαν αυτά τα όμορφα που άκουσες εκεί θα τα ακούσει και στον δικό σου χώρο.

Re: Απάντηση: Re: DENON AVR 1910

Χαίρομαι που κατέληξες μετά απο προσωπική ακρόαση.
Καλορίζικα λοιπόν και περιμένουμε εντυπώσεις, κυρίως στο εαν αυτά τα όμορφα που άκουσες εκεί θα τα ακούσει και στον δικό σου χώρο.

I Hope so....:guitarist:

Να το κάνεις γιατί είναι πολύ καλό εργαλείο και είναι χαζομάρα να έχει τέτοιο "θέμα"....
Σε ξάνα Forum διάβασα ότι μάλλον είναι θέμα των drivers της ATI..
Αμα μου λές όμως ότι στο κάνει με BluRay player τότε η ATI δεν έχει καμία σχέση..

Περιμένω ενημέρωση ή εδώ, για να υπάρχει να το δούν και άλλοι ή, σε pm...

Τελικά όντως ο 1910 δεν συνεργάζεται και δεν δίνει σωστά ήχο DD και DTS HD με τα player samsung 1580 και LG390. Πρέπει να πάει στην αντιπροσωπεία για firmware update. Επιβεβαιώθηκε από γερμανικό forum http://www.bluray-disc.de/forum/denon-verstaerker/43744-denon-1910-samsung-1580-dts-hd-problem.html με άτομα με το ίδιο πρόβλημα που λύθηκε μόνο μετά από επίσκεψη στην αντιπροσωπεία.

Μια ερωτηση προς τους κατοχους.

Αν εχουμε συνδεσει με HDMI πανω του πχ PC, PS3 και DVD και ο ενισχυτης ειναι κλειστος, τι παιρνουμε απο την εξοδο HDMI του?

Και απ'οτι εχω δει εχει δυο stand by modes. Ας εξηγησει καποιος πως δουλευει το συστημα, επειδη με ενδιαφερει να μπορω πχ να παιξω ενα παιχνιδακι χωρις να ειναι ανοικτος ο ενισχυτης και να εχω ηχο στην TV

tx

Ας εξηγησει καποιος πως δουλευει το συστημα, επειδη με ενδιαφερει να μπορω πχ να παιξω ενα παιχνιδακι χωρις να ειναι ανοικτος ο ενισχυτης και να εχω ηχο στην TV

tx

Κάνει ακριβώς αυτό που λες σε Stand by mode....

Έχεις κανονικά εικόνα στην TV και ήχο απο τα ηχεία της TV...
Όταν ανάψεις τον ενισχυτή τότε ο ήχος πάει σε αυτόν και απο κει στα ηχεία που έχεις συνδεδεμένα...

Σχετικά με την ένταση.
Εχω παρατηρήσει ότι για να ακούσω όχι δυνατά αλλά σε μεσαία με μικρή ένταση ο ενισχυτής θα πρεπει να εισαι στο 50% της εντασης του. Σε σχεση με αλλους ενισχυτες που ακούς δυνατά και στο 30% της εντασης του.
Το εχει παρατηρησει κι άλλος ή δεν εχω κανει κατι στις ρυθμίσεις? Βέβαια στο 80% κανεις πάρτυ

Μόλις έχω νέα θα ενημερώσω αμέσως γιατί όντως είναι πολύ καλό μηχάνημα και βλέπω ότι το έχουν ή πρόκειται να το αγοράσουν πολλοί φίλοι. Αν κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα με άλλο BD player ας μας το πει για να έχουμε μια γενική εικόνα.

Παρακαλω κρατησε μας ενημερους, ισως να κανω κι εγω ενα firmware update γιατι βλεπω μια ασυνεννοησια μεταξυ του Denon και του TR60 wireless amplifier για ασυρματη μεταδοση ηχου στα surround.

Κάνει ακριβώς αυτό που λες σε Stand by mode....

Έχεις κανονικά εικόνα στην TV και ήχο απο τα ηχεία της TV...
Όταν ανάψεις τον ενισχυτή τότε ο ήχος πάει σε αυτόν και απο κει στα ηχεία που έχεις συνδεδεμένα...

Απο ποια απο τις 4 εισοδους ομως δινει εικονα και ηχο στην TV?

Λογικά απ' όλες τις εισόδους HDMI θα κάνει passthrough το σήμα στην HDMI out εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η ανάλογη ρύθμιση στον ενισχυτή.

Λογικά απ' όλες τις εισόδους HDMI θα κάνει passthrough το σήμα στην HDMI out εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η ανάλογη ρύθμιση στον ενισχυτή.

Ακριβώς έτσι ειναι...

Παρακαλω κρατησε μας ενημερους, ισως να κανω κι εγω ενα firmware update γιατι βλεπω μια ασυνεννοησια μεταξυ του Denon και του TR60 wireless amplifier για ασυρματη μεταδοση ηχου στα surround.

Έχω επικοινωνήσει με την αντιπροσωπεία, περιμένουμε απάντηση από Γερμανία γιατί εδώ δεν είχαν υπ'όψη τους το πρόβλημα.

Ξαναετρεξα το Audyssey για μια θεση ακροασης αυτη τη φορα, και η σταθμη των surround ειναι πλεον ικανοποιητικη.

Παρατηρω ομως τωρα οτι το μπλε true hd σηματακι δεν αναβει κατα την αναπαραγωγη, ενω το κοκκινο λαμπακι του audyssey ειναι αναμεννο.

Στο μενου του dvd (samsung bdp1600) διαλεξα και pcm και bitrate για τον ηχο, αλλα και τις 2 φορες δεν αλλαξε κατι.

Oχι pcm. Bitstream να επιλέξεις.

Κωστα, και τα δυο δοκιμασα...στο ενα bitstream λεει (audiophile) και στο αλλο λεει (re-encoding). Πρεπει να κλεισω και να ξανανοιξω για να παρει τη ρυθμιση?