Denon AVR 2113 με Monitor Audio RX6

naxian

AVClub Enthusiast
30 October 2007
1,092
Θα ηθελα να ρωτησω αν ο συγκεκριμενος δεκτης ειναι αρκετος Denon AVR 2113 να οδηγήσει τα Monitor audio rx6 ...... Βασικα το καλύτερο θα ηταν να πουληθουν, μια και στο τωρινο χωρο που ειναι 20τ.μ ασφυκτιούν, και ηδη το εχω καθυστερήσει να βαλω αγγελια, απλα αν δεν πιασουν καποια λογικη τιμη (και λογο του οτι ισως τον denon τον παρω σε καλη τιμη) απο το να τα σκοτώσω (1 1/2 χρονων ηχεια ) ισως τα κρατησω(αλλα ακομα και να πουληθουν ο denon σιγουρα δεν θα παει χαμενος με οτι μικροτερα ηχεια βασης λογικα αγορασω..... Μια βοηθεια προταση;

Re: Denon AVR 2113 με Monitor Audio rx6

Νομιζω πως δεν....

Γιατι αντι να μπαινεις σε διαδικασιες πωλησης (που θα χασεις αρκετα χρηματα) δεν κοιτας να παρεις ενα σωστο ενισχυτη που να μπορει να ελενχει (οδηγει αν θες) σωστα τα ηχεια σου?

Και μικροτερα βασης να παρεις, δεν ειναι απαραιτητο οτι ο denon θα τα οδηγησει σωστα. Εξαρταται δλδ και απο τι ηχεια θα παρεις μετα.

Οποτε γενικως, αγοραζοντας τον denon, δινοντας τα MA, και αγοραζοντας καποια αλλα μικροτερα οδηγουμενα απο τον Denon, δεν ειναι σιγουρο οτι θα εισαι καλυτερα...

Τα ηχεια δεν μπουμαρουν στον χωρο εχω ενα ζευγος και τα ειχα με τον denon 2310(απλα νιωθω οτι ισως χαραμιζονται για τον χωρο). ο ενισχυτής δεν υπαρχει πλεον εφυγε ''αναγκαστικα'' και προς το παρον ειμαι με κατι παλια canton cinema και εναν επισης παλιο μικρο ενισχυτή..... οποτε σκεφτομουν σε χωρο 20 τ.μ θα με καλυπταν και Dali ZENSOR 1 (δεν τα εχω ακουσει) ή καποια βασης kef (τα εχω ακουσει) ή Klipsch rb51 (τα εχω ακουσει επισης) και να παρω αναλογα κατασκευαστη ολη την σειρα + woofer ...η χρηση ειναι 50 μουσικη 50 % ταινιες......

Αν κρατουσα τα RX6 θα μπορουσαν π.χ να συνδιαστουν με καποια μικρα πισω π.χ Dali ZENSOR 1 ή καποια αλλα διαφορετικου κατασκευαστή; Το θεμα ειναι να βγουν οσο το δυνατο ποιο οικονομικα και ακομα και τα Monitor Audio RX1 εχουν 500+ το ζευγος........

Τι επιπεδου ενισχυτής θα οδηγήσει αξιοπρεπώς τα Rx6 ? :confused::confused::confused::confused::confused:

Last edited:

Τα ηχεια δεν μπουμαρουν στον χωρο εχω ενα ζευγος και τα ειχα με τον denon 2310. ο ενισχυτής δεν υπαρχει πλεον εφυγε ''αναγκαστικα'' και προς το παρον ειμαι με κατι παλια canton cinema και εναν επισης παλιο μικρο ενισχυτή..... οποτε σκεφτομουν σε χωρο 20 τ.μ θα με καλυπταν και Dali ZENSOR 1 (δεν τα εχω ακουσει) ή καποια βασης kef (τα εχω ακουσει) ή Klipsch rb51 (τα εχω ακουσει επισης) και να παρω αναλογα κατασκευαστη ολη την σειρα + woofer ...η χρηση ειναι 50 μουσικη 50 % ταινιες......

Αν κρατουσα τα RX6 θα μπορουσαν π.χ να συνδιαστουν με καποια μικρα πισω π.χ Dali ZENSOR 1 ή καποια αλλα διαφορετικου κατασκευαστή; Το θεμα ειναι να βγουν οσο το δυνατο ποιο οικονομικα και ακομα και τα Monitor Audio RX1 εχουν 500+ το ζευγος........

Τι επιπεδου ενισχυτής θα οδηγήσει αξιοπρεπώς τα Rx6 ? :confused::confused::confused::confused::confused:

Τα RX6 τα παίζω με LX83. Για ταινίες χαμός, για μουσική δεν...Τα άκουσα με Densen Β-110 φίλου και έπαθα πλάκα. Αν τα θες για ταινίες θα πρέπει να πας σε καλό τελικό (πχ Parasound a52), αν θες και μουσική κάτι σε ολοκληρωμένο δικάναλο (περίπου 1,5-2k) με ht passthrough. Sorry για την επιγραμματική απάντηση, περισσότερα το απόγευμα απο το σπίτι...
:ernaehrung004:

Καποια ενδιαμεση λυση(με την οποια υποχωρηση) αν δεν ειναι δυνατον και av και δικαναλος; (ο ενισχυτής που ειχα ηταν ο denon 2311,οχι 2310 σορυ, αν και δεν παιζει ρολο αφου δεν υπαρχει πλεον....ευχαριστημενος ημουν μπορω να πω αν αυτο βοηθάει)

Καποια ενδιαμεση λυση(με την οποια υποχωρηση) αν δεν ειναι δυνατον και av και δικαναλος; (ο ενισχυτής που ειχα ηταν ο denon 2311,οχι 2310 σορυ, αν και δεν παιζει ρολο αφου δεν υπαρχει πλεον....ευχαριστημενος ημουν μπορω να πω αν αυτο βοηθάει)

Τι χρήση θα κάνεις στο σύστημα; Πόσα ηχεία θα έχεις στημένα; Είτε σε δικάναλους είτε σε AV υπάρχουν αξιολογες λύσεις, απλά αν τα θες όλα (δικάναλο και πολυκάναλο) η χρήση 2 ενισχυτών είναι μάλλον μονόδρομος. Όσον αφορά τον Denon, χωρίς να έχω προσωπική άποψη, έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για το ματσάρισμα με M.A. Τι δε σε ικανοποιούσε ή τι δε σου άρεσε; Αν κατάλαβα καλά ήσουν ικανοποιημένος απο το συνδυασμό, αλλά σου χρειαζόταν καλύτερη οδήγηση;

Last edited: