DENON AVR 2313

jiannisk

Established Member
20 January 2008
169
Γεια σε όλους!

Χρειάζομαι βοήθεια για την αγορά νέου ενισχυτή και σκέφτομαι τον DENON AVR 2313 ή ΥΑΜΑΗΑ RX V773.
Οποιαδήποτε άλλη πρόταση μέχρι 700-800 θα με βοηθήσει. Με ενδιαφέρει να περνάει σήμα 3D και να έχει 2 hdmi out. Θα οδηγήσουν ένα σύστημα ηχείων της B&W (mini theater) και ενα sub B&W PV 1D.

Ευχαριστώ!

Μόλις πριν τον χάζευα...στο amazοn.de τον έχει στα 699 και στα 649 τον yamaha rx-a810, με τον οποίο συναγωνίζεται σε κατηγορία τιμής στο συγκεκριμένο site και έχω και εγώ την ίδια απορία για τη μεταξύ τους κόντρα. Ο denon βέβαια είναι νέο μοντέλο ενώ στη yamaha έχει βγει το νέο μοντέλο Α820, χωρίς πολλές διαφορές νομίζω, αλλά εξ'αυτού προκύπτει και η τιμή προσφοράς που έχει.

Αυτό που θα με ενδιέφερε πιο πολύ να μάθω σε πρώτη φάση είναι το ποια εταιρεία έχει καλύτερη υποστήριξη στην Ελλάδα αν χρειαστεί κάτι, ξέρει κανείς;

Ενδιαφέρουσα η τιμή στο amazon.de
Νομίζω πως πρέπει να συνυπολογίσεις και τα μεταφορικά όμως, που είναι αρκετά στην περίπτωση τόσο μεγάλης συσκευασίας.
Σε μια προσπάθεια που έκανα στα γρήγορα μου έβγαλε 50 μεταφορικά...

Δυστυχώς στο amazon.de δεν είναι (ακόμη?) δωρεάν όπως στο amazon.co.uk....

Για δείτε και αυτό, με 9.90 μεταφορικά και -20 ευρώ για bank transfer

http://www.schlauershoppen.de/denon-avr-2313-black-av-receiver/

Ενδιαφέρουσα τιμή
(αλλά και εκείνο το 999,00 βγάζει μάτι ρε παιδάκι μου....ούτε στην Ελλάδα δεν κάνει τόσο ...)

Αλήθεια από υποστήριξη πως είναι το συγκεκριμένο κατάστημα ?

Ελλάδα βγάζει τιμή 773 . Καμιά φτηνότερη κανείς απο δω ξέρει?