12 μέτρα καλώδιο για τον προτζέκτορα και 10 για την τηλεόραση φαντάζουν πολλά. Επίσης κάτι που εγώ παρατήρησα στον 2313 που έχω, πρέπει πρώτα να ανάβεις την πηγή και μετά το προτζέκτορα. Αυτό βέβαια δεν ισχύει με την τηλεόραση άρα φαντάζομαι ή ότι φταίνε τα 8 μέτρα καλωδίου προς το προβόλι ή μη καλή συνεργασία. Δηλαδή έτσι κι ανάψω πρώτα τον προτζέκτορα και μετά το media player εικόνα δεν παίρνω παρά μόνο αν ανοίξω στο καπάκι και την τηλεόραση οπότε και ξυπνάει το σήμα και στο προβόλι. Αυτό δε συμβαίνει με τον ψηφιακό δέκτη. Ανέφερα αυτά τα δύο παραδείγματα γιατί παίζει ρόλο κι η πηγή φαντάζομαι κι η συνεργασία μεταξύ τους. Δοκίμασε φίλε μου να ανάψετε πρώτα το blue ray και μετά τον προτζέκτορα να δεις συμβαίνει το ίδιο; Επίσης καλό θα ήταν να μας πεις τι ρυθμίσεις έχεις κάνει στο μενού που αφορά την εικόνα στον ενισχυτή. Οσο για τον ήχο, μάλλον κι εκεί κάτι με τις ρυθμίσεις θα παίζει, έχει κάνει ισοστάθμιση; Ας μας πει κι εκεί τις ρυθμίσεις, όπως και τι ηχεία έχει πάνω γιατί όλα αυτά που περιγράφεις είναι περίεργα, κατά την προσωπική μου άποψη ο ήχος σε μουσική και κινηματογραφικό υλικό είναι καταπληκτικός με φοβερό περιβάλλον ήχο, δεν μπορεί να χει φάει τέτοια ήττα ο φίλος σου εκτός αν είναι διαφορετικά τα γούστα του ή είχε διαφορετικούς προσανατολισμούς.
Υ.Γ. Οσο για τη δύναμη του ενισχυτή εκεί κι αν έχεις λάθος, το μηχάνημα είναι πολύ δυνατό και τίμιο εκτός αν έχει τίποτα ηχεία των 10000 ευρώ που θέλουν από ένα μονομπλόκ το καθένα και δεν τα κουνάει.