Καλησπέρα σε όλους,
Ήθελα να ρωτήσω υπάρχει παρουσίαση του Denon 4520 κάπου ή να την κάνω μιας και τον έχω;
Ευχαριστώ.
Ήθελα να ρωτήσω υπάρχει παρουσίαση του Denon 4520 κάπου ή να την κάνω μιας και τον έχω;
Ευχαριστώ.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
θα χαρουμε να γινει βεβαια!!!!Καλησπέρα σε όλους,
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ Σταύρο.
Εβγαλα off και το dynamic EQ και τη ρύθμιση του μπάσου , και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν DENON.
Μετά από πολλά χρόνια δοκίμασα να το κάνω αυτό και τελικά η διαφορά του δίνει πολύ μεγάλη ζωντάνια και βάθος.
Επίσης κάτι που έκανα ανάποδα με το που λέει ο κόσμος, δεν έβαλα μικρά τα μπροστινά και το μεσαίο αλλά τα άφησα large, και δεν έκοψα στο crossover τα μπάσα. Μιλάμε για πολύ μεγάλες διαφορές στον ήχο.
Ειχα δοκιμασει ουκ ολιγες φορές Denon και παντα η ισοστάθμιση τους ηταν για τα μπάζα (σε σχεση με Pioneer).Cinema Sound: Με μία λέξη όλα τα λεφτά! Δεν περίμενα να ακούσω τόσο μεγάλη διαφορά με τον 3311. Και όμως. Ο 45αρης ανοίγει εντελώς νέα πεδία και ηχητικά βάθη που νόμιζα ότι είχα 2 φορές καλύτερα ηχεία. Πολλές - πάρα πολλές επιλογές - που θέλουν ψάξιμο ανάλογα με τα γούστα εμφανίζονται μόλις συνδέσετε πηγή με bluray. Είτε βάλεις audyssey DSX, είτε Dolby True HD, ακόμη και το κλασικό Wide Screen όλα είναι πολύ διαφορετικά με πριν. Με το DSΧ ενεργό χάνεσαι κυριολεκτικά σε ένα χώρο πολλαπλών πηγών ήχου. Δεν έχεις καθόλου αίσθηση της ύπαρξης των ηχείων σε ένα συγκεκριμένο χώρο. Νομίζεις ότι βρίσκεσαι κυριολεκτικά σε ένα χώρο με 20 ηχεία χωρίς καμμία πιθανότητα εντοπισμού τους. Το βάθος που δίνει στα μπάσα, στα εφέ αλλά και η καθαρότητα στους διαλόγους δεν συγκρίνονται ούτε με την καλύτερη κινηματογραφική αίθουσα.
Δοκίμασα αρκετές ταινίες όπως Star Wars, Blade, War of the Worlds, Gladiator, 2012, αλλά και συναυλίες των iron maiden, scorpions, bruce springsteen. Στις ταινίες είσαι μέσα σε επίπεδο που τρομάζεις (χαρακτηριστική η σκηνή με τις αστραπές και κεραυνούς στο Was of the worlds κόβει ανάσες). Στις συναυλίες δε σηκώνεσαι και χορεύεις μαζί με το κοινό. Ότι και να λέμε μοναδική αίσθηση και για τις δύο περιπτώσεις.
Δεν διαφωνω, ωστόσο θα αναφέρω κάτι.Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι κανείς από αυτούς τους ενισχυτές δεν είναι για στέρεο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.