Denon AVR-X1000 streaming

6 February 2009
18
Πρόσφατα αγόρασα τον ενισχυτή Denon AVR-X1000 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ τον έχω συνδέσει με το δίκτυο και μπορώ μέσω του κινητού μου Samsung Galaxy Note 2 να στείλω αποθηκευμένα αρχεία μουσικής στον ενισχυτή, δεν μπορώ να στείλω μέσω steaming (π.χ. να κατεβάσω κάτι από youtube και να το στείλω ταυτόχρονα στον ενισχυτή). Πως μπορώ να το κάνω? Προσπάθησα μέσω wifi direct αλλά δεν μου αναγνωρίζει τον ενισχυτή

Re: Denon AVR-X1000

Αν δεν δώσει λύση κάποιος που έχει τον συγκεκριμένο, Σκέψου τη λύση chromecast

wifi direct δεν έχει (ούτε και wifi ενσωματωμένο τουλάχιστον) ότι δει από συσκευές στο δίκτυο μόνο. Δηλαδή βλέπει τα περιεχόμενα από το Note και το Note μπορεί να στείλει σε αυτόν. Το κάνεις μέσω της εφαρμογής της Denon που τρέχει στο Note ή με άλλο τρόπο;

Π.χ. ανοίγω ένα αρχείο μουσικής από την εφαρμογή του κινητού ''μουσική''. Με ρωτάει το κινητό που θέλω να το ακούσω, και εγώ επιλέγω τον ενισχυτή.
Το πρόβλημα που έχω είναι με ποιόν τρόπο στέλνω ένα τραγούδι από youtube την ώρα που κατεβαίνει και χωρίς να το κατεβάσει ακόμα και σώσει στο κινητό μου. (steaming)

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι ζητάς. Από ποια συσκευή θέλεις να κατεβάσεις το βίντεο στο youtube? Αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι το PC σου, ο Denon μπορεί να δει τον media server του PC και να το διαβάσει ως MP3, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να streamάρεις ότι βλέπεις στο Note μέσω του Denon. Ίσως να μπορείς να το κάνεις μέσω κάποιας λειτουργίας της τηλεόρασης σου ή να συνδέσεις το Note μέσω HDMI με την TV ή τον Denon και να streamάρεις με αυτό τον τρόπο.

Εγώ π.χ. το streaming το κάνω μέσω της εφαρμογής του Youtube που υπάρχει στο Smart Hub της Samsung, αλλά τον Denon λίγο που τον είχα σκαλίσει στις αρχές, είχα διαπιστώσει ότι οι λειτουργίες του για βίντεο είναι αρκετά ανεπαρκής

Π.χ. ανοίγω ένα αρχείο μουσικής από την εφαρμογή του κινητού ''μουσική''. Με ρωτάει το κινητό που θέλω να το ακούσω, και εγώ επιλέγω τον ενισχυτή.
Το πρόβλημα που έχω είναι με ποιόν τρόπο στέλνω ένα τραγούδι από youtube την ώρα που κατεβαίνει και χωρίς να το κατεβάσει ακόμα και σώσει στο κινητό μου. (steaming)

Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Θα πρέπει να υποστηρίζεται από τον Denon κάτι τέτοιο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μηπως αυτη η εφαρμογη βοηθουσε σε κατι?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dmholdings.denonremoteapp

Όχι, αυτό είναι η εφαρμογή της Denon που έλεγα προηγουμένως.

Αφου και ο Pleo δεν εδωσε λυση, επανερχομαι λεγοντας οτι αυτο που θελεις γινεται κουμπωνοντας το google chromecast πανω σε ενα απο τα hdmi in του ενισχυτη σου. Κατοπιν απο το youtube app του κινητου σου μπορεις να στριμαρεις οτιδηποτε προς τον ενισχυτη,