Denon AVR-X1000 subwoofer?

καλα...αναλογως τι&πως θελει να ακουσει ο καθενας.ποσα διαθετεις,με τι θες να το συνδυασεις και παει λεγοντας.
το καλυτερο θα υπαρχει παντα...
μαι χαρα εισαι.

Last edited:
δεν με ενδιέφερε η αναβάθμιση, απλα δεν ηθελα (και φοβομουν) να μη παιζει χειροτερα απο τον "δυνατο" marantz
τελικα ισως παιζει και καλυτερα ο x1000, με αυτα τα ηχεια τουλαχιστων

δεν νομιζω να φταιει το καλωδιο μιας και στον προηγουμενο ενισχυτή επαιζε.

Έλα όμως που αυτά τα περίεργα συμβαίνουν, λίγο το λεπτότερο το βύσμα του καλωδίου και λίγο προβληματικό το RCA του ενισχυτή χάνεται η επαφή.

τελικα ουτε το καλωδιο ηταν.......... δουλευει με το που εκανα την ρυθμιση του audyssey. δεν καταλαβαινω γιατι αλλα τελος παντων
την ιδεα την ειχε ο πωλητης που αγορασα τον denon

ευχαριστω ολους

δημητρη σε ευχαριστω πολυ.
δηλαδη δεν χρειαζεται διπλο rca απο την πλευρα του sub?
η ποιοτητα του καλοδιου πρεπει να ειναι κατι ξεχωριστο η αδικα λεφτα?

μπορει να βλεπεις 2 in στο sub,αλλα το ενα μονο χρειαζομαστε.οπου και να το βαλεις(left ή right)το ιδιο πραγμα ειναι.
εαν εχεις διπλο rca,βαλε το ενα ,η ξεχωρισε το για να μην κρεμεται τσαμπα.
οτι ισχυει για ολα τα καλωδια,ουσιαστικα ισχυει και εδω.διαλεξε ενα rca λιγο χοντρο της ταξης των 5-10 ευρω και εισαι οκ...

https://www.skroutz.gr/s/3094349/HQ-Audio-Cable-RCA-male-RCA-male-2-5m-HQSS3471-2-5.html

και κατι πιο ποιοτικο

https://www.skroutz.gr/s/3094672/Clicktronic-Audio-Cable-RCA-male-RCA-male-2m-70445.html

σε αυτον μονο με πατεντα και δεν ξερω ποσο σωστα θα παιξει.
προσωπικα τον sub το ανοιγω μονο σε ταινιες και ποτε σε δικαναλη ακροαση μουσικης.
γνωμη μου?αστη την μουσικη σου flat και βαζε το sub στις ταινιες σου.

μονο και μονο για πειραματισμο το σκεφτηκα,παντως ετσι το κανω και γω και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
ετσι γενικα ρωτοντας η επιλογη του παραπανο sub ηταν μια καλη επιλογη?

πολυ ομορφο ειναι σιγουρα..!!
δεν το εχω ακουσει για να σου πω την γνωμη μου,αλλα η q acoustics,ειναι πολυ καλη εταιρια στον χωρο,οποτε εχεις παρει-προφανως-ενα καλο sub.
να σου πω την αληθεια,ειναι το κομματι του συστηματος μου(μαζι με τα πισω ηχεια)που ποτε δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια.
το sub(b&w asw500)το τσιμπαω σε καμια ταινια(και αυτο οχι παντα)και τα πισω(b&w lm1)μονο για τα εφεδακια των ταινιων.
ουτε μουσικη με sub ακουω,ουτε σε 5αδα.
το θεμα ειναι να κανει στον χωρο σου και να παιζει σωστα.
καλο θα ειναι εαν εχεις ενισχυτη με calibration,να το κανεις γιατι στις περισσοτερες περιπτωσεις,το sub μπουμαρει και δεν παιζει σωστα.

απο ομορφια οντως τα σπαει...το βραδι θα δουμε και απο επιδοσεις... :P
ωραια μηχανακια εχεις,με τετοια εργαλεια θα πηγαινει μονο του μπαλα δεν χρειαζεται να ασχοληθεις..!! ;D

εαν στο μελλον θελω να συνδεσω αυτο το sub http://exceptional-av.co.uk/media/ca...bwoofer2_1.jpg με αυτον τον παλιο yamaha http://hifi-reviews.com/images/recievers/Yamaha_rx397_rear.jpg για 2.1 γινετε να το κανω?

Δυστυχώς το sub δεν έχει εισόδους ηχείων ούτε ο ενισχυτής έξοδο προενίσχυσης.

Η μόνη σύνδεση που μπορεί να γίνει δεν είναι προτεινόμενη γιατί δεν θα υπάρχει έλεγχος της έντασης του sub ταυτόχρονα με εκείνη του ενισχυτή.

απο ομορφια οντως τα σπαει...το βραδι θα δουμε και απο επιδοσεις... :P
ωραια μηχανακια εχεις,με τετοια εργαλεια θα πηγαινει μονο του μπαλα δεν χρειαζεται να ασχοληθεις..!! ;D

που τα ειδες ρε μπαγασα τα υπολοιπα...?
λοιπον:
denon 2807
2 b&w 603 μπροστα
ενα κεντρικο b&w cc6.το sub και τα πισω στα εγραψα πριν.
πολυ ευχαριστημενος σε 2καναλο και 5καναλο(ταινιες).
καποια στιγμη που θα μπορεσω οικονομικα,θα αλλαξω τα ηχεια μου.οχι πως εχω παραπονο,αλλα μετα απο σχεδον 20ετια,θελω να παω σε κατι..αλλο..

που τα ειδες ρε μπαγασα τα υπολοιπα...?
λοιπον:
denon 2807
2 b&w 603 μπροστα
ενα κεντρικο b&w cc6.το sub και τα πισω στα εγραψα πριν.
πολυ ευχαριστημενος σε 2καναλο και 5καναλο(ταινιες).
καποια στιγμη που θα μπορεσω οικονομικα,θα αλλαξω τα ηχεια μου.οχι πως εχω παραπονο,αλλα μετα απο σχεδον 20ετια,θελω να παω σε κατι..αλλο..

τρομερο στυσιμο,συγχαρητηρια!!
κοιτα,αμα υπαρχει η οικονομικη ευχερεια,τοτε γιατι οχι κανεις και μια αλλαγουλα για ανανεωση... ;)