Denon AVR-X2100W vs Onkyo TX-NR636

Re: Denon AVR-X2100W vs ONKYO TX-NR636

Τα ηχεια και ο ενισχυτης ηρθαν.Διαπιστωνω στο ενα ηχειο υποαποδοση.Εψαξα τις πιθανες λυσεις αλλα τιποτα δεν διορθωθηκε.

Τι εννοεις υποαποδοση; Μετα απο ισοσταθμιση; Σε direct δοκιμασες; Με τις συνδεσεις εισαι οκ;

Ελεγξα τις συνδέσεις,το έβαλα direct και παρόλα αυτά το ένα ηχείο ακούγεται λιγότερο. Έκανα επίσης set up με το YPAO της Yamaha και αυτο μου ανέβαζε db στο ηχείο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα έστειλα πίσω χθες και περιμένω αντικατάσταση μετα την αυτοψία που θα κάνουν. Είδωμεν.

Ελεγξα τις συνδέσεις,το έβαλα direct και παρόλα αυτά το ένα ηχείο ακούγεται λιγότερο. Έκανα επίσης set up με το YPAO της Yamaha και αυτο μου ανέβαζε db στο ηχείο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα έστειλα πίσω χθες και περιμένω αντικατάσταση μετα την αυτοψία που θα κάνουν. Είδωμεν.

Δοκίμασες μια τράμπα στα ηχεία να σιγουρευτείς ότι το πρόβλημα το έχει το ίδιο ηχείο; Περίεργο πάντως ολοκαίνουριο ηχείο, θα θελα να μου πεις τι ακριβώς συνέβη όταν έχεις απάντηση.

Ναι δοκίμασα τράμπα. Θα ενημερώσω μόλις έχω νεα.

Τελικα δεν ειχε κουμπωσει σωστα ενα φις.Ολα καλα,τα ηχεια ειναι κομπλε.Στρωνω ησυχος πλεον.

Περιμενουμε εντυπωσεις,να τα χαιρεσαι

Ευχαριστώ.Αυριο θα τα στηρίξω στις ακίδες και περιμένω τους γρανίτες για βάσεις. Τα εχω δοκιμάσει με τις εργοστασιακές βάσεις και θέλω να διαπιστώσω την διαφορά που μπορεί να προκύπτει. Ήδη απολαμβάνω με μεγάλη χαρα το στρώσιμο 😄