Αυτό το σύστημα παίρνει ψηφιακό σήμα το τροποποιεί σε αναλογικό και το στέλνει στο sub. Μέσω του sub πιθανολογώ πως παίρνουν σημα όι δορυφόροι.
Εσύ θα δίνεις σήμα σε receiver, oπότε το σύστημα της logi βγαίνει εκτός.
Το sub μόνο του μπορεί να παίξει εφόσον έχει ενισχυτή. Κουμπώνεις καλώδιο rca (κατάλληλο για sub / αναλογικό σήμα) και to sub θα παίξει.
Χάρηκες υποθέτω, αλλα...
1) η σύνδεση είναι με d sub (για να μεταφέρει πολυκάναλο σήμα...) => μετατροπή εισόδου του sub ή μόντα στο καλώδιο
2) το sub είναι 6,5άρι με ~100watt ενισχυτή /max 103db spl... για γραφείο ή μικρό δωμάτιο δλδ...
καλύτερα να το αφήσεις όπως είναι και να πάρεις ένα "κανονικό" - κατάλληλο για το χώρο σου sub!
Το sub λές να προσπαθήσω να το συνδέσω ή δέν θα κάνει κάποια διαφορά ;
Οκ θα το έχω υπόψιν μου.
Προς το παρόν το ερώτημα μου ήταν άν μπορώ - και αξίζει - να συνδέσω το sub του Logitech 5450 στον Denon.
Χρειάζεται άλλο καλώδιο και να συνδεθεί κατευθείαν το sub στον ενισχυτή ή μπορεί να παίξει συνδέοντας το control του στον ενισχυτή - όπως δή. συνδέεται τώρα στην κάρτα ήχου του pc... - ;
Κάποια γνώμη παιδιά ; Θα το εκτιμούσα πολύ γιατί απο βδομάδα θέλω να το προχωρήσω...
Κ.Ρομποτή βλέπω δείχνετε μια προτίμηση γενικά στα Dali -σε αυτή την κατηγορία τιμής- πιστεύετε αξιζει το παραπάνω κόστος για τα Klipsch (χρήση κυρίως για ταινίες );
Δηλ: Zesnsor Vocal+Z1+E12F = 880 ευρώ ενώ τα Klipsch R14+R25C+R12SW=1040 ...
( τα μπροστινά θα αντικαταστήσουν τα Roister αργότερα ) Ενισχυτής πάντα ο 2200W.
Ευχαριστώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.