Denon DA 300 USB DAC

Ενώ εμείς σε αυτό το φόρουμ δεν έχουμε ακούσει ποτέ "υλοποίησης σε cd sony denon marantz ". Φίλε Μάκη, αν και είσαι μέλος από το 2009, μάλλον δεν πολυπαρακολουθείς το φόρουμ, αλλιώς θα ήξερες ότι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά τα προϊόντα αυτών των εταιρειών. Εγώ για παράδειγμα, χωρίς να παριστάνω τον γνώστη, είχα κατά καιρούς CD player και των τριών αυτών εταιρειών. Παρόλα αυτά δε νιώθω την ανάγκη να φυσήξω κάτι.

Αναφέρομαι για τις δίκες τους υλοποιήσεις σε cd φίλε ...Κώστα.

Αναφέρομαι για τις δίκες τους υλοποιήσεις σε cd φίλε ...Κώστα.

Εννοείς σε δισκάκια; έχω ένα σωρό της Sony στη συλλογή μου, αρκετά της Denon (και μερικά βινύλια), και ένα μοναδικό test cd Marantz. Η τελευταία δεν έβγαλε γενικά δικούς της δίσκους. Τι το εντυπωσιακό έχουν αυτά, και γιατί πρέπει κάποιος να το φυσάει άμα τα ακούσει; Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με το DAC;

Λοιπόν,
Ο κάτοχος είναι ενθουσιασμένος με το απόκτημα του, όλες οι απόψεις και οι αντιρρήσεις σχετικά με την εκτίμηση του έχουν κατατεθεί, το θέμα έχει εξαντληθεί.
Δεν τίθεται ζήτημα να πείσει κανείς κάποιον.

Θα ζητήσω να σταματήσουμε εδώ και να μη δοθεί περαιτέρω συνέχεια σ' αυτή την περίεργη "διαμάχη".

Εννοείς σε δισκάκια; έχω ένα σωρό της Sony στη συλλογή μου, αρκετά της Denon (και μερικά βινύλια), και ένα μοναδικό test cd Marantz. Η τελευταία δεν έβγαλε γενικά δικούς της δίσκους. Τι το εντυπωσιακό έχουν αυτά, και γιατί πρέπει κάποιος να το φυσάει άμα τα ακούσει; Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με το DAC;
Αναφέρομαι για cd όχι για δισκάκια ...Το dac του denon είναι υλοποίηση του 1500 cd που πωληται στην ιαπωνια και μάλλον του 1520 που πωλείται στην ευρωπη.Σκέψου τη έχει να γίνει αν κάνει την κίνηση αυτή η sony kai marantz καλό για μας τους καταναλωτές για να τελειώνει μια καλή αυτό το θέμα με τα dac γιατί παρά πολύ απλα και την τεχνογνωσία έχουν και τα υλικά είναι δικά τους.

Λοιπόν,
Ο κάτοχος είναι ενθουσιασμένος με το απόκτημα του, όλες οι απόψεις και οι αντιρρήσεις σχετικά με την εκτίμηση του έχουν κατατεθεί, το θέμα έχει εξαντληθεί.
Δεν τίθεται ζήτημα να πείσει κανείς κάποιον.

Θα ζητήσω να σταματήσουμε εδώ και να μη δοθεί περαιτέρω συνέχεια σ' αυτή την περίεργη "διαμάχη".
SORRY ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ !!!

Καμιά ιδέα για το πως παίζει με ακουστικά το μηχανάκι ??
Δυστυχώς ...Δεν εχω την εμπειρία να σε βοηθήσω όσον αφορά τα ακουστικά ...Αυτό που μπορώ όμως να σου πω με σιγουριά πια ...Με μπόλικες ώρες σαν dac ότι απο την θύρα usb είναι το πιο ξεκούραστο,μουσικό φινετσάτο και αθόρυβο dac που έχω ακούσει θυμίζοντας μου τον ήχο που έχουν οι πανάκριβες σειρές της σε cd,αν έστω έχεις ακούσει της σειρές αυτές.Είμαι ανοιχτός... στο αγαπητό Forum για συγκριτική δοκιμή μέχρι 1500 ευρώ !

Είναι αξιοσημείωτο το πως κάποια προϊόντα με το κατάλληλο πλασάρισμα και την σωστή δόση αγωνίας συζητιούνται τόσο πριν ακόμα βγουν, όπως το Geek που όλοι συζητάνε πως θα ακούγεται πως θα φαίνεται αν θα πηγαίνει με ρύζι ή με πατάτες κλπ ενώ για το συγκεκριμένο DENON ενώ έχει βγεί εδώ και μήνα στην αγορά μαύρο σκοτάδι. Μόνο ένα review και αυτό ξενέρωτο...

Δυστυχώς ...Δεν εχω την εμπειρία να σε βοηθήσω όσον αφορά τα ακουστικά ...Αυτό που μπορώ όμως να σου πω με σιγουριά πια ...Με μπόλικες ώρες σαν dac ότι απο την θύρα usb είναι το πιο ξεκούραστο,μουσικό φινετσάτο και αθόρυβο dac που έχω ακούσει θυμίζοντας μου τον ήχο που έχουν οι πανάκριβες σειρές της σε cd,αν έστω έχεις ακούσει της σειρές αυτές.Είμαι ανοιχτός... στο αγαπητό Forum για συγκριτική δοκιμή μέχρι 1500 ευρώ !

Φίλε Μάκη απλά δν υπάρχεις!.. Νόμιζα οτι ήμουν εγώ ενθουσιώδης και παρορμητικός αλλα πρέπει να παραδεχτώ οτι έχεις θέσει καινούρια στάνταρντ.. :adore: -bye-

Είναι αξιοσημείωτο το πως κάποια προϊόντα με το κατάλληλο πλασάρισμα και την σωστή δόση αγωνίας συζητιούνται τόσο πριν ακόμα βγουν, όπως το Geek που όλοι συζητάνε πως θα ακούγεται πως θα φαίνεται αν θα πηγαίνει με ρύζι ή με πατάτες κλπ ενώ για το συγκεκριμένο DENON ενώ έχει βγεί εδώ και μήνα στην αγορά μαύρο σκοτάδι. Μόνο ένα review και αυτό ξενέρωτο...

Έχεις κάννα λίνκ;..

οπότε καλά θα κάνει η Denon που είναι γίγαντας, τιτάνας, έχει τεράστιο απόθεμα γνώσης, εμπειρίας, παράδοσης, θετικού φενγκ σούι και τη σωστή αναλογία Γιν/Γιάνγκ, να βάλει δυό τρία άτομα στο τμήμα μάρκετινγκ να δουλέψουν για να προωθήσουν το DAC, μπας και καταφέρουν να πλασάρουν το τιτανοτεράστιο προϊόν τους καλύτερα από την εταιρειούλα των 5 ατόμων που (λέει ότι) φτιάχνει το Geek.

Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι το dac του νήματος είναι ένα πολύ καλό προϊόν. Δε φταίνε όμως οι καταναλωτές αν δεν το ξέρει ούτε η μάνα του και όλοι μιλάνε για το geek λες και είναι μάνα εξ ουρανού. Φταίει η εταιρεία που το έχει για αποπαίδι.

Tίποτα και ούτε το λαμβάνω ιδιαιτέρως υπόψην. ..Απλά τον φίλο τον Makis M σκεύτομαι...

Και μένα με μπέρδεψες Πετράν ... το τεστ είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκό για το μηχανάκι ... και με υπερθετικά σχόλια για την απόδοση του ως ενισχυτής ακουστικών ... προς τι το ΩΧ ΩΧ ; Στο ότι δεν ''γίνεται βάρβαρο σαν Γότθος όταν η μουσική παίρνει γκράντζυ μονοπάτια ; κάτι τρέχει στα γύφτικα ... το 90% των ακροατών αρέσκεται σε smoother & laid back ακούσματα ...
Πάντως και γω το σκέπτομαι σοβαρά το ντενονάκι ....

Σπύρο μου πολύ καλά κάνεις και το σκεύτεσαι. Και εγώ δεν έλαβα τίποτα ιδιαίτερα αρνητικά μυνήματα πέραν μιας έλειψης ζωηρού prat κάτι που με μερικές εκατοντάδες ώρες μπορεί να αλλάξει. To ΩΧ ΩΧ ήτανε για τον φίλο Μάκη που έχει βαλθεί να το αναδείξει το απόλυτο killer product την ώρα που θα διαβάζει το Review που ούτε λίγο ούτε πολύ
το βγάζει απλώς τίμιο.

Πάντως επειδή σου άρεσε το Mytek και έχεις και το Sony βάλε και το Meridian Director στην λίστα, σαν Mini Μytek παίζει.

το 90% των ακροατών αρέσκεται σε smoother & laid back ακούσματα ...

Σπύρο μήν το λές αυτό. Μπορεί να είναι όντως απειροελάχιστοι οι Audiophiles που ακούνε κατα κόρον Black Metal αλλα πολύ περισότεροι απο τους μισους ακούνε πιό πολύ Rock Pop και Jazz. Όσο για το θέμα της "βαρβαρότητας" εσύ σαν φίλος της κλασσικής και των μεγάλων ορχηστρών θα γνωρίζεις το πόσο συνεισφέρει συγκινησιακά αλλα και σε ρεαλισμό στο τελικό αποτέλεσμα η ορμητικότητα και η ταχύτητα αναπαραγωγής του έργου. Εξάλου δεν ακούς με τριόδους και αυτό ακόμα κάτι λέει..