Denon DA 300 USB DAC

Βρε σεις
Αυτά είναι ρηβιου του site "ειμαι ο καθε πικραμένος κι αυτο ειναι το μπλογκ μου"

Προσωπικά πάντα, το "παίζει πάνω απ' την κατηγορία του" το αντιλαμβάνομαι σαν "παίζει καλύτερα από τα χειρότερα της αμέσως επόμενης". Αυτονόητο δηλαδή, αφού συχνότατα τα καλύτερα της από κάτω κατηγορίας παίζουν καλύτερα από τα χειρότερα της από πάνω. Το "δυο και τρεις φορές πάνω" δεν το έχω δει (ως τώρα) να συμβαίνει.

Και τα θαψίματα υπάρχουν, αλλά είναι δωσμένα με πολύ τακτ για να μη στραβώσει ο αντιπρόσωπος.
Στον επίλογο του review -όπου πριν έχουν διαπιστωθεί ένα σωρό ιδιαιτερότητες-, διατυπώσεις όπως "αν σας αρέσει το ριζότο και είστε ξανθός και κυριαρχικός...." είναι ακριβώς αυτό.

Τα ίδια και στα μοτοπεριοδικά. Τα έκοψα όλα κι ησύχασα.

Γκοτζάκλα με στεναχώρησες. :bike:

Πάντως δεν διέκρινα τίποτα εξωτικο ειτε στην τροφοδοσία η αλλου

Τι να σου πω... ;)
Παντως αλλη μια πρωτια αυτό το denon.
Review σε site διάθεσης και χρησης μουσικών αρχειων.
Να δούμε αν θα καταδεχτει κανενα σοβαρό site να ασχοληθει.

Κανω μια μικρη ανακεφαλαιωση γιατι καποιοι μαλλον δεν θελουν να καταλαβουν.

Τα link σε ιαπωνικα φορουμ ανευ μεταφρασης ειναι περιττα και δεν προσφερουν στο επιπεδο της συζητησης.

@ Μακη: Επεστρεψες και συνεχιζεις να προμοταρεις με οποιονδηποτε τροπο μπορεις ενα προιον, για το οποιο περαν του να σκιζεις τα ιματια σου δεν εχεις κατι αλλο χρησιμο να προσφερεις. Εαν θελεις να συνεχισεις να συμμετεχεις στο νημα θα πρεπει να γραφεις πραγματα που εχουν ενδιαφερον για την κοινοτητα. Ελπιζω να μην χρειαστει να τα ξαναγραψω αυτα.

Καποια chat σβηστηκαν.

Το συμπέρασμα ?

Τα συμπεράσματα δικά σας ...Το πως ακούγεται... Της έχω είδη καταθέσει προπολου ... Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση το συγκεκριμένο review να με δικαίωση .

Το συμπέρασμα ?

Πρόκειται για ένα τίμιο και state of the art dac με πολύ καλή σχέση κόστους/απόδοσης. Αποδίδει καλύτερα από κάποια ακριβότερα dac 2ετίας ή 3ετίας. Τονικά είναι της σχολής του "καθαρού" κάπως αναλυτικού ήχου με ελαφρά τονισμένα άκρα χωρίς υπερβολές και δεν γίνεται ποτέ ενοχλητικό. Ο reviewer το τοποθετεί ανάμεσα στο Advance Acoustic και το Northstar 32, τονικά πάντα. Αποδίδει καλύτερα από την ασύγχρονη USB παρά από την Spdif.

Τα αναμενόμενα.

Ο κωστας το έπιασε ...Το θέμα τονικότητας ,συμφωνώ απόλυτα!!! Απλά να προσθέσω ότι το συγκρίνει ακόμη με το phonosophie dac1 όπου η τιμή του είναι 10 φορές πιο πάνω από το denon,για όσους αρέσκονται να ακούν από ακουστικα ...Μονό καλά λόγια ...Αν και προσωπικά παρόλο που το έχω στην κατοχή μου εδώ και καιρό δεν το έχω ακούσει από εκεί...Για να έχω άποψη.

Πολύ ενδιαφέρον.. Υπάρχει κάτι στην ίδια κατηγορία τιμής ή και λίγο παραπάνω που να έχει κάποιος να αντιπροτείνει? Μιλάω για αποκλειστική χρήση με ακουστικά. (HIFIMAN HE -500, DENON AH-D7000).

Πήγα σήμερα και πήρα τον ήχο ,αν και ειλικρινά η σχέση μου με το συγκεκριμένο περιοδικό δεν είναι οι καλύτερες ...Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι δικαιώθηκα σε αυτά που έγραψα, θέμα... Σχεδίασης και το πως ακούγεται ...Ένα μεγάλο μπράβο στο forum μιας και ήταν το πρώτο που ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο dac. Ξέρω ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο ...Ειδικά όταν μιλάμε για τα ψηφιακά...

Οποτε το περιοδικό ειναι καλο επειδή εγραψε θετικα για το Denon, αν ειχε γράψει αρνητικά δεν θα ηταν?

Και κατι ακομα, το Denon ειναι μάλλον καλο σαν vfm, σαν ηχος υπαρχουν DAC καλύτερα, πολυ καλυτερα, παρα πολυ καλύτερα και τοσο καλύτερα που δεν μπορεις να το φανταστείς Μακη.

Οπως το πας το μονο που εχεις καταφερει ειναι να προκαλέσεις μια μικρη απέχθεια σε οσους ενδεχομένως θα ηθελαν να το πάρουν το συγκεκριμένο.

Ξέρω ότι υπάρχουν DAC που είναι τρελα καλύτερα από αυτό αλλά είναι εκτός budget μου οπότε είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν το ίδιο μου κάνει και επειδή εδώ και μέρες κανείς δεν έχει να προτείνει κάτι καλύτερο στην ίδια ή και λίγο παραπάνω κατηγορία τιμής το πήρα και αναμένεται. Η εξαιρετικά διατυπωμένη περιγραφή :grinning-smiley-043 (συμπυκνωμένη μετάφραση???) του Κώστα ήταν αυτό που μου έλειπε...

Last edited: