Ξέρω ότι υπάρχουν DAC που είναι τρελα καλύτερα από αυτό αλλά είναι εκτός budget μου οπότε είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν το ίδιο μου κάνει και επειδή εδώ και μέρες κανείς δεν έχει να προτείνει κάτι καλύτερο στην ίδια ή και λίγο παραπάνω κατηγορία τιμής το πήρα και αναμένεται. Η εξαιρετικά διατυπωμένη περιγραφή(συμπυκνωμένη μετάφραση???) του Κώστα ήταν αυτό που μου έλειπε...
Σεβαστή η άποψη σου .Να κάνω μια ερώτηση.Ναι, εντάξει μην τρελαίνεστε.
Εξαιρετικό είναι το ντακάκι για τα χρήματά του αλλά δεν παίζει και παπάδες. (πώς θα μπορούσε άλλωστε με τέτοια τροφοδοσία που έχει).
Μιας και το άκουσα πρόσφατα με την ησυχία μου και με καλές συγκρίσεις, να πω ότι είναι δυναμικό, αρκετά καθαρό, ελαφρώς πουσαρισμένο (είπαμε ότι τα ντακ πάντα είναι σχετικό αν είναι καλά ή όχι, ανάλογα με το σύστημα που έχουμε).
όσο για τη σύγκριση που κάνει ο "reviewer" με το northstar 32 (που την έκανα και εγώ την ίδια), μου πήρε 3" να καταλάβω ποιο έπαιζε καλύτερα.
Α, συγκρίνετέ το και με ακουστικά ψείρες.... εκεί είναι που τα αποτελειώνει όλα. παίζει σαν το κορυφαίο burson.
Φίλε μου δεν θα μπω σε αυτό το κλιπακι ...γιατί αν αναφέρω εδώ στο forum ονόματα θα γίνει χαμός ...Δεν έχω ακούσει μόνο dac 1500 ευρώ αλλά και τον 3000 και τον 400 ευρώ και τον 350 ευρώ...Προσωπικά δεν θέλω το dac να είναι χειρουργικό και να ξυρίζει ...Πιστεύω να είμαι σαφής.
Σεβαστή η άποψη σου .Να κάνω μια ερώτηση.
Δηλ με καλύτερη εξωτερική τροφοδοσία ,μπαταριά η γραμμική τροφοδοσία κτλ,μπορεί το συγκεκριμένο dac ,να παίξει καλύτερα ?Σε ρωτάω γιατί τα καλά σου σχόλια όσον αφορά την καθαρότητα και τα δυναμικά ,ίσα ίσα φανερώνει προσεγμένη τροφοδοσία που έχει να κάνει με την συνολική σχεδίαση.Τώρα αν μπορεί ,προσωπικά να παίξει ακόμη καλύτερα είναι για μένα ένα μεγάλο ερωτηματικό ?
Οποτε με καποιο ντακ τυπου Denon,σου ''στογγυλευει'' το προβλημα και δεν γινεται κουραστικο το ακουσμα.
Υποθετω παλι,οτι αν γινει συγκριτικο στο συστημα σου με ακριβοτερα και αναλυτικοτερα ντακ,το πιθανοτερο ειναι,να κερδισει το Denon,ως πιο ξεκουραστο ακουσμα.
Nαι όντως είναι φορτιστής κινητού ...Με την μόνη διαφορά δουλεύει στα 15v και δεν βασίζεται μόνο στην εξωτερική τροφοδοσία....Τώρα ένας γραμμικός μετασχηματιστης και όχι παλμοτροφοδοτικο..............Επέτρεψε μου ότι θέλει πολύ ψάξιμο........Καθαρότητα χαλκού ,τυλίγματα,και γιατί όχι και ασήμι..........Έλα ντε όμως που στο συγκεκριμένο dac ,εκτιμάς την καθαρότητα ...Και το αθόρυβο της λειτουργίας όποτε όταν βρω τις συγκεκριμενες προδιαγραφές που είπα να είσαι σίγουρος ότι θα το αναβαθμίσω.η καλύτερη απόδοση με καλύτερη εξωτερική τροφοδοσία να μη σου είναι ερωτηματικό, να είσαι σίγουρος.
η μαμα τροφοδοσία του ντακ είναι σα φορτιστής κινητού.
πιο ''ζωντανο'' εννοεις με μεγαλυτερα δυναμικα ή πιο αναλυτικο;
Δηλαδή ; Είναι πιό ζωντανό ? ή πιό αναλυτικό ?Την ανάλυση δεν την πρόσεξα ιδιαίτερα γιατί είναι και ένα χαρακτηριστικό για το οποίο δεν πετάω τη σκούφια μου.
Δεν νομίζω ότι θα ταίριαζε μα ΝΑΙΜ,PLINIUS κλπ. το αποτέλεσμα θα είναι κουραστικό (αναλόγως και τα ηχεία) αλλά θα ταίριαζε π.χ. με λάμπες.
είμαι οπαδός της άποψης ότι και τα φθηνά ντακ σε σχετικά ακριβά συστήματα κάνουν καλή δουλειά.
από εκεί και πάνω στα ακριβά ντακ, υπάρχει διαφορά. εν συγκρίσει με ντακ 32 έχανε σε φυσικότητα φωνών, διαχωρισμός οργάνων, χωρική πληροφορία, αληθοφάνεια.
αλλά σε σύστημα 15Κ.
Αντωνάκη μου προς το παρόν ακόμα έχω κοσμο λογο γιορτής. Όταν κάτσω να ακούσω χαλαρός θα σας πω την άποψη μου.![]()
LOL ρε συΑφού με ξέρεις... είμαι "παραγοντας"... αχαχααχαχαχα...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Διώξτους ρε.
Αφού το πήρες το δώρο... αχαχααχαχαα...

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.