Η ΑΤ95e ειναι υποδεεστερη των προαναφερθεντων οποτε δεν ξερω αν εχει νοημα. Οπως και να εχει για τα 35-40 ευρω της ειναι μια χαρα με ουσιαστικο μειονέκτημα τις κουραστικες μεσαιοψηλες οκταβες. Για εισαγωγικά συστήματα κατω απο τα 50 ευρω ειναι σχεδον μονόδρομος αλλα αν κάποιος μπορει να ανέβει στα 80-90 καλύτερα μια Shure 97xE.
H ιεραρχία κεφαλών (σε παραγωγή) όπως την εχω στο μυαλο μου εδω και μερικα χρόνια και φυσικά ανάλογα με την τσεπη του καθενός ειναι:
Red ed< AT95e< Shure 97xE< Denon 103/103R< Nagaoka 500< Shelter 501< ZYX 100
Chris σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Όταν βρω το κουράγιο να ξεμοντάρω ξανά τον βραχίονα θα το επιχειρήσω. Για το VTA έχω shim της Rega οπότε δεν θα είναι πρόβλημα. Dr. Pan Κ, στην δύσκολη περίοδο που ζούμε, το ερώτημα είναι κατά πόσο αξίζει να ξεφύγεις από τα 160-200 της 103 για να πας στο χιλιάρικο που ζητά η Zyx και η Shelter και σε τι κατηγορίας τιμής συστήματα θα αναδειχτεί εμφανώς η αναμφισβήτητη ανωτερότητά τους.
Λίγο δογματική μου ακούγεται η άποψη ...........
Λογικο και αναμενομενο αυτο.Σημερα ομως δυστυχως δεν κανει 480 ευρω...Πριν είχα Grado σειράς Prestige, Sumiko BP 2, BPS III και στα δικά μου αυτιά η ACE (των 480 ) έπαιζε καλύτερα. .
Ξεχασες μια από της αγαπημένες μου κεφαλές να αναφέρεις SHURE V15 στην τελευταία έκδοση της ,οκ δεν υπάρχει πια στην παραγωγή .
όπως λένε οι περισσότεροι, ο RB 300 δεν αναδεικνύει όλες τις δυνατότητες της 103.
Θα παω λιγο κόντρα στα νερα αλλα οι Benz πρεπει να ειναι ανάμεσα στις δυο τρεις χειρότερες επώνυμες MC κεφαλές στην αγορα σήμερα. Καθε φορα που τις ακουω απορώ γιατι κάποιος τις προτίμησε και με ποιες αλλες τις σύγκρινε για να καταλήξει ....
Ρύθμισες το συνολικό βάρος μετά την προσθήκη του βαριδιού;
Το συνολικό βάρος εννοούμε το tracking force του βραχίονα? Δεν έχω αλλάξει κάτι η ρύθμιση ήταν στα 2,5g για την denon και η maximum ρύθμιση του βραχίονα είναι στα 3 gr. Όταν τον αφήνω ελεύθερο το βραχίονα είναι σε ισορροπία δεν παίρνει κάποια κλίση προς κάποια πλευρά. Μάλλον το αφήνω όπως είναι να το κοιτάξει κάποιος γνώστης. Αν έχει κάποιος υπόψιν κάποιον τεχνικό εμπιστοσύνης μου στέλνει σε pm!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.