Αν έχεις ακούσει την παρακάτω κεφαλη,θα είχες αντιληφθεί για αυτό που σου λένε τα παιδιά,είναι DL-103 Zu με αλουμινένιο κελυφος ...Μέρα με την νύχτα αν την ακούσεις.
View attachment 124230
Την αγορα της 103 μονο λαθος δεν μπορω να την θεωρησω
Ναι σίγουρα...Απλα έμαθα πολλά από αυτήν.
Φίλε AUDIOLYTIC έχω ούτως ή άλλως παραγγείλει βαριδάκια και τα περιμένω. Αν βρω χρόνο και ηρεμία ίσως δοκιμάσω στο ενδιάμεσο το κόλπο με το κέρμα. Τα ενισχυτικά μου είναι Rogue Audio Metis (preamp) και Atlas (power amp) και τα ηχεία μου τα Merlin TSM MMe.
Ρε σεις, έτσι όπως το πάτε το νήμα θα με κάνετε να ξανασκαλίσω το αναλογικό μου...
Ίδια κεφαλη είναι ...Για το κελυφος αναφέρομαι αν μπορεί να ακουστεί το αλουμίνιο το ξύλο.
Δεν νομιζω Παναγιώτη να είναι τα άκρα της ...Το χαμηλό σίγουρα ναι για αυτό προσθέτουμε μάζα και ακούγεται πιο βελούδινη εκτός αν μου την συγκρινεις με την πανάκριβη κεφαλη που έχεις..
Aπο την στιγμη που αλλαζει η μαζα (Η ZU ειναι 14γρ.) δεν μπορεις να εισαι απολυτα σιγουρος για την αλλαγη λογω υλικων,περισοτερο δουλευει η μαζα σε τετοια περιπτωση.H ZU ειναι ακριβη αλλα υπαρχουν και κελυφη σε σχετικα καλες τιμες στην αγορα για καποιον που πιανουν τα χερια του.
Οταν λες προσθεσες μαζα,αννοεις στην κανονικη 103 ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.