AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,396
Μακη, δεν ξερω αν σε στεναχωρησω, αλλα , αν με την παρουσιαση εννοεις και demo των πικαπ της η Technics , ε....... δεν μπορει να κανει demo ενα SL1000R με την 103.Από την άλλη η Technics θα πρέπει να την συμπεριλάβει στους δικούς της βραχίονες ,ειδικότερα όταν κάνει παρουσιάσεις στα πικαπ της
Ή , δεν μπορει να αλλαξει βραχιονα στα πικαπ της για μια κεφαλη απο τις ελαχιστες που εχουν τετοιες ενδοτικοτητες . Οποιος θελει, ας αλλαξει βραχιονα.
Συμπαθα με, αλλα υπαρχουν εκει εξω κεφαλες με απιστευτο ηχο. Και οχι κατ'αναγκη που κοστιζουν μια περιουσια. Ολα εχουν το σκοπο και τες δυνατοτητες τους.
Μια αποψη λεει επισης οτι η επιλογη της 103 για αυξηση μαζας, αλλαγη στελεχων και ακιδων, ουσιαστικα , δικαιωνει οσους εντοπιζουν αυτα τα σημεια, ως τα αδυνατα σημεια της 103. Λεω τωρα στην τυχη, δεν παιρνεις μια BENZ ACE να τα κανεις αυτα, διοτι τα εχει απο τη μανα της, και μερικα επιπλεον.
Αρα, δουλευεις την καθε κεφαλη στα ορια της, και αυτη ειναι. Και μη νομισεις οτι δεν εχω γνωση της 103. Τρεις περασαν απο τα χερια μου. Και μου αρεσε και μενα.
Απλα, σε καποιο σταδιο, αποφασιζει καποιος να προχωρησει , και ενδεχομενως να εχει και μια 103 στη συλλογη του.